Oplev El Chalten og Los Glaciares med MarcoPolo

El Chalten er en lille bjerglandsby i Santa Cruz-provinsen, der ligger 220 km nord for El Calafate. Byen er bedst kendt for at være passagen til Fitz Roy og Cerro Torres, der er to af de mest barske og storslåede tinder i Patagoniens Andesbjerge. Landsbyen blev bygget i 1985 for at hjælpe med at sikre den omstridte chilenske grænse, mens byens eksistens i dag er baseret på turisme. Landskabet i El Chalten danner nemlig en fantastisk ramme for storslåede vandreture og rideture på hesteryg.

Der er et utal af stier med varierende sværhedsgrad, som går på kryds og tværs igennem nationalparken Los Glaciares og snor sig gennem smukke grønne områder, hvor der blandt andet lever sjældne fugle. I kan lade op oven på en lang vandretur ved eventuelt at besøge et lokalt bryggeri eller en af områdets chokoladeproducenter.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Snak El Chalten og Los Glaciares med os - tættere på dit eventyr

Pernille Heivert deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel