El Calafate og Perito Moreno

Oplev El Calafate og Perito Moreno med MarcoPolo

El Calafate ligger 320 km nordøst fra Rio Gallegos, der er hovedstaden i Santa Cruz-provinsen. Byen i sig selv er ikke så speciel, men det er den omkringliggende natur til gengæld i høj grad. El Calafate ligger smukt placeret nær bredden af Argentinas største sø, Lago Argentino.

Flere steder i byen har I en smuk udsigt til søen og Patagoniens vilde landskaber med de sneklædte og gletsjerfyldte Andesbjerge i baggrunden. I det rigtige lys kan søens vand synes næsten turkisfarvet.

Fra El Calafate kan I udforske områdets enorme og dramatiske gletsjere, som under knagen og bragen kælver i de smukke søer, der tager deres forunderlige farver fra isen. Perito Moreno er nok den mest kendte af områdets gletsjere.

Fra byen kan I også krydse den nærliggende grænse til Chile, hvor især den imponerende Torres del Paine National Park tiltrækker mange besøgende.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Rejseforslag

Oplevelser i El Calafate og ved Perito Moreno

Snak El Calafate og Perito Moreno med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel