70120303
Åben:

Oplev Argentinas hovedstad; Buenos Aires, med MarcoPolo

Buenos Aires er Argentinas finansielle og kulturelle centrum. Byen har en energi, der kan måle sig med den, du finder i New York. Går I i byens gader omkring midnat, vil I se folk i alle aldre, der har bestilt en middag på en restaurant, står i kø til biografen eller får en snak på en af byens mange caféer.

Et af de særlige træk ved Buenos Aires er byens vidt forskellige bydele, der alle har hver deres charme. Buenos Aires blev grundlagt for mere end 400 år siden, men blev stort set genskabt i 1800-tallet, hvor byen voksede op. Under vækstperioden med argentinsk oksekød blev byens spanske bygninger jævnet med jorden, fordi tidens forbillede var Paris. Oksekødsbaronerne sendte deres sønner af sted til Paris, mens Buenos Aires blev et verdenscentrum for kunst og mode.

Det er gået lidt ned ad bakke sidenhen, men Buenos Aires er stadig en by fuld af atmosfære samt en række spændende seværdigheder. Oplev stilige tangotrin til stemningsfyldt musik i en milonga (dansesalon). Tag til en fodboldkamp mellem rivalerne Boca og River, og hav den legendariske Maradona i tankerne. Spis en lækker, saftig bøf i overdimensioneret størrelse på en af byens talrige restauranter. Eller nyd en gåtur i Buenos Aires’ hyggelige gader. Især Teatro Colón, Plaza de Mayo og La Casa Rosada, hvor Evita hilste på den jublende befolkning, er et besøg værd. Det samme er La Boca, hvor immigranter byggede huse i bølgeblik og malede dem i strålende farver. I San Telmo, der er byens ældste del, ligger tangobarerne side om side.

Buenos Aires er en by med mange ansigter. Derfor har denne fascinerende, smukke og lidenskabelige storby uendeligt meget at tilbyde, og du vil med garanti ikke fortryde dit besøg i den skønne hovedstad.

Rejser til Buenos Aires

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Buenos Aires.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Det bedste af Sydamerika

Det bedste af Sydamerika

Oplev det bedste af Sydamerika på denne rejse til Peru, Argentina og Brasilien. Inka-ruinen Machu Picchu, Iguazu-vandfaldet, charmerende Buenos Aires og livsglade Rio er blot nogle få af rejsens mange højdepunkter.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

16 dage fra 36.995 kr.

Patagoniens vilde natur

Patagoniens vilde natur

Spektakulære landskaber og unik natur er omdrejningspunktet for denne rejse til Patagonien og det sydlige Argentina. Rejsen er krydret med nogle skønne dage i fantastiske Buenos Aires.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

17 dage fra 35.595 kr.

Chile og Argentina - vin og vandfald

Chile og Argentina - vin og vandfald

Denne rejse til Chile og Argentina begynder i prægtige Chile. Herfra tager den jer over Andesbjergene til vindistrikterne og skønne Buenos Aires. I runder oplevelserne af med det enorme vandfald Foz do Igauzú.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

13 dage fra 31.995 kr.

Oplevelser i Buenos Aires

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Buenos Aires.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
En dag på pampaen

En dag på pampaen

Denne dagstur går til en af områdets Estancias, en traditionel gård, hvor I vil stifte bekendtskab med gauchoérnes livsstil og skikke og få indblik i nogle af de aspekter der udgør den forunderlige verden på pampaen.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Storby

1 dag fra 995 kr.

Velkommen til Buenos Aires

Velkommen til Buenos Aires

Tango, fodbold og gauchoer er ord der alle knytter sig til Argentinas kosmopolitiske hovedstad. Det er Sydamerikas mest europæiske by med parisisk stemning og dog med den særlige argentinske sjæl under de europæiske træk.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Storby

4 dage fra 4.750 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.