Sydamerika

Rejser til Sydamerika: Amazonas, Machu Picchu, Rio de Janeiro, Andes og meget mere

Rejs til Sydamerika og få en uforglemmelig oplevelse med MarcoPolo. Det imponerende sydamerikanske kontinent er en skattekiste af kulturelle og naturlige vidundere, og en ting er sikker, uanset hvilket land i Sydamerika, du vælger at besøge, er du garanteret en oplevelse for livet. De majestætiske Andesbjerge strækker sig langs hele den vestlige kyst, og gemmer bl.a. på den glemte inka-by Machu Picchu. Byen, der først blev genopdaget i 1911, kan enten nåes via flere dages trekking ad den gamle inka-sti eller via tog. Iguazu-vandfaldende, der ligger i et regnskovsområde på grænsen mellem Argentina og Brasilien, er et af verdens største og mest imponerende vandfald, og er et ‘must see’ på en rejse til denne del af verden. Dans tango i Buenos Aires eller samba i Rio, oplev de mange farverrige indianske kulturer, tag på sejltur dybt ind i Amazonjunglen eller på ørkenvandring i Chile. Sydamerika er en verden af farver og fest, natur og kultur.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Oplevelser i Sydamerika

Aktiv ferie i Sydamerika

Rejs med Exodus til Sydamerika, der har det hele: Et rigt dyreliv, frodig jungle og historiske ruiner. Exodus’ rejser til Sydamerika centrerer sig ofte om én enkelt aktivitet såsom vandring til Machu Picchu eller et krydstogt blandt Galapagos’ øer. Mulighederne er mange, og grupperejserne foregår i forskellige tempoer. I har derfor mulighed for at vælge en tur helt efter jeres smag.

Gå til Exodus

Snak Sydamerika med os - tættere på dit eventyr

Karin Rasmussen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel