Arktis

Rejser til Arktis: En verden af is, hav og midnatssol

Højt mod nord ligger en fortryllende verden af is, hav og midnatssol, som mennesket knap har sat sit præg på. Fra Svalbards sneklædte bjerge og enorme gletsjere til Nordøstgrønlands inuit-samfund og isfyldte fjorde. Arktis er rigt på dyreliv, og her kan I opleve både isbjørne, hvalrosser, moskusokser, hvaler og tusindvis af fugle. Så hvis du vil have en oplevelse uden lige, så skal du tage en tur til Arktis.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Oplevelser på Arktis

Aktiv ferie i Arktis

Tag på en Exodus grupperejse til Arktis, og betræd Nordpolen, oplev det smukke nordlys og meget mere. Exodus tilbyder et stort udvalg af sejlture til Arktis, der ofte centrerer sig om et særligt område såsom Grønland, Nordpolen og Svalbard. Undervejs er I garanteret en helt unik oplevelse omgivet af et fantastisk islandskab og et fascinerende dyreliv.

Gå til Exodus

Snak Arktis med os - tættere på dit eventyr

Peter Schou deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel