70120303
Åben:

Rejser til Antarktis: Krydstogt med pingviner, søløver og hvaler

Rejs til Antarktis – en af verdens mest enestående landskaber og fjerneste og mest utilgængelige steder. Langt størstedelen af jordens is findes på Antarktis, men alligevel er det et overraskende farverigt sted. Stenede strande og klipper tilfører brune og grå nuancer til det hvide landskab. I sommermånederne får de selskab af grønt mos, og når solen går på hæld, gløder isen orange i det bløde lys. Isbjergenes farver kan rangere fra turkise nuancer helt over i lys azurblå og selv havvandets farve kan skifte fra blæksort til grønligt glasklart.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Antarktis eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden. Vi glæder os til tilrettelægge jeres Antarktis rejse.

Kom til gratis rejseforedrag om polarkrydstogter – læs mere her.

Andre lande i Polar

MarcoPolos forslag:
Rejser til Antarktis

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din drømmerejse til Antarktis.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Krydstogt til Antarktis

Krydstogt til Antarktis

Denne ekspedition byder på det bedste af  Antarktis. Pingviner, sæler og hvaler ledsager jer på rejsen langs den antarktiske kystlinje.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Krydstogt, Naturoplevelser, Polar

15 dage fra 65.295 kr.

Antarktis, South Georgia og Falklandsøerne

Antarktis, South Georgia og Falklandsøerne

Tag med på det ultimative krydstogt ved Antarktis og oplev det rige dyreliv på South Georgia og den britiske stemning på Falklandsøerne, inden I sejler langs Antarktis’ kyster helt ned til den sydlige polarcirkel.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Polar

27 dage fra 153.995 kr.

Syd for den sydlige polarcirkel

Syd for den sydlige polarcirkel

Denne ekspedition tager dig dybt ind i Antarktis’ forunderlige verden. Målet er at sejle længere mod syd end på vores øvrige krydstogter og krydse den sydlige polarcirkel.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Krydstogt, Naturoplevelser, Polar

18 dage fra 115.995 kr.

Aktiv ferie i Antarktis

Oplev en hel unik rejse med Exodus til Antarktis, som er en af verdens mest enestående, fjerne og utilgængelige steder. I vil komme tæt på et fantastisk islandskab, dybt blåt hav og pingviner i massevis. Exodus har et stort udvalg af rejser til Antarktis, hvor I rejser i små grupper. I er derfor sikret en helt særlig oplevelse.

Gå til Exodus

Et klik på knappen fører jer til Exodus' hjemmeside, som er på engelsk. Har I brug for hjælp på dansk, kan I til enhver tid kontakte os på 70 12 03 03.

MarcoPolo tilbyder grupperejser gennem det anerkendte, britiske rejsebureau Exodus, der tilbyder flere end 500 rundrejser med engelsktalende guide til alverdens lande. Rejserne foregår i mindre internationale grupper.

Antarktis_Gentoo pingviner_35959624 kayaking exodus

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.