Polar

Rejser til Polar-områderne

Rejs med MarcoPolo til Polar-områderne, og oplev nogle af verdens fjerneste, koldeste og smukkeste steder. Med MarcoPolo kan I tage på krydstogt både til Arktis og Antarktis og opleve fortryllende verdener af is og hav, som mennesket næsten ikke har sat sit præg på. Her kan I se isbjørne, hvaler, pingviner og moskusokser i deres naturlige element og nyde udsigten over de kolossale isbjerge og det blikstille vand, der dominerer lanskaberne i disse fjerne polaregne.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Oplevelser i Polar-områderne

Aktiv ferie i Arktis og Antarktis

Rejs med Exodus til polarområderne Arktis og Antarktis, hvor I kan opleve nogle af verdens fjerneste, koldeste og smukkeste steder. Udforsk en fortryllende verden af is og hav, og se isbjørne, hvaler, pingviner og moskusokser i deres naturlige omgivelser. Exodus tilbyder et stort udvalg af grupperejser, og der er derfor rig mulighed for at finde en rejse, der passer jer.

Gå til Exodus

Snak Polar med os - tættere på dit eventyr

Bettina Toldbod deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel