70120303
Åben:

Oplev Wellington og Martinborough med MarcoPolo

Wellington blev valgt som New Zealands hovedstad i 1865 på grund af sin centrale beliggenhed. Byen har kun 330.000 indbyggere og er omgivet af grønne, bølgende bakker, hvor husene breder sig ned over de stejle skråninger.

Fra udsigtspunktet Mount Victoria har Iet pragtfuldt syn over byen og havnen. Selve bykernen er lille, og stort set alt ligger inden for en beskeden radius. Hvis I tager en tur med den berømte Cable Lane – en slags sporvogn – kommer I til de højereliggende bydele, hvor udsigten over byen og havnen er betagende. Men sørg for at vælge en dag med klart vejr til denne tur.

Wellingtons botaniske have er også et besøg værd. Haven er på 26 hektar og byder på alt fra buske og eksotiske blomster til klassisk havearkitektur.

I den nordlige bydel, Thorndon, nærmere betegnet på Molesworth Street, ligger regeringsbygningen og parlamentsbygningen. Sidstnævnte kaldes også “bikuben” på grund af dens karakteristiske facon. Her er der daglige rundvisninger. Ud over de statslige bygninger prydes Wellington af mange små, istandsatte træhuse, som tilhørte de første generationer af arbejdere og soldater i landet.

New Zealands enorme nationalmuseum, Te Papa Tongarewa, er et spændende, relativt nybygget museum ved havnefronten. Arkitekturen er unik både ind- og udvendig og præsenterer New Zealands folk, historie og kultur. På museet får I en visuel og sanselig præsentation af New Zealands flora, fauna og geologiske natur. Med en utrolig computerteknologi og fantastiske iscenesættelser er her oplevelser for både børn, barnlige sjæle og voksne.

I dalen Wairarapa øst for Wellington ligger et smukt stykke landbrugs- og vinland med grønne skråninger, hvor fårene græsser, og vinmarker med ranker på rad og række. Vinbesøg på Martinborough Vineyard, Murdoch James Estate og Palliser Estate kan anbefales. Husk deres specialitet er Pinot Noir med bløde, delikate strofer af blomme, sorte kirsebær og andre mørke bær. Lej eksempelvis en cykel, og besøg de lokale vingårde, som ligger i umiddelbar nærhed af hinanden.

Rejser til Wellington og Martinborough

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Wellington og Martinborough.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Auckland til Christchurch i firehjulstrækker

Auckland til Christchurch i firehjulstrækker

Rejs dybt ind i New Zealands vilde natur i en firehjulstrækker, der gør det muligt at besøge både kendte seværdigheder og ukendte naturperler. Rejsen fuldendes med overnatninger på udvalgte lodges og charmerende Bed & Breakfast med den helt rigtige beliggenhed.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kør-selv, Naturoplevelser

25 dage fra 49.350 kr.

Nyhed
New Zealand i firehjulstrækker

New Zealand i firehjulstrækker

Drømmer du om at komme dybt ind i New Zealands vilde natur og opleve sider af landet, kun de færreste rejsende finder frem til? Så er denne rejse perfekt. Du udforsker New Zealand i firehjulstrækker og besøger både kendte seværdigheder og mindre kendte perler. Undervejs bor du på lækre lodges, hoteller og Bed & Breakfasts. Rejsen fuldendes med tre nætter i skønne Sydney.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kør-selv, Naturoplevelser, Storby

23 dage fra 43.695 kr.

Nyhed

Oplevelser i Wellington og Martinborough

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Wellington og Martinborough.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Kør-selv fra Auckland til Wellington via Coromandel

Kør-selv fra Auckland til Wellington via Coromandel

På denne 11 dages kør-selv tur på Nordøen, slapper I først af et par dage på Coromandel-halvøen, inden I oplever alle højdepunkterne.

LÆS MERE
Rejsetype: Kør-selv, Naturoplevelser, Storby, Strandferie

11 dage fra 10.750 kr.

Kør-selv fra Auckland til Wellington via Hawkes Bay

Kør-selv fra Auckland til Wellington via Hawkes Bay

På denne 11 dages kør-selv tur på Nordøen kommer I lidt væk fra alfavej – blandt andet besøger I vulkanen Mount Tarawera og Art Deco-byen Napier.

LÆS MERE
Rejsetype: Kør-selv, Naturoplevelser, Storby

11 dage fra 11.250 kr.

Eksklusiv kør-selv tur på Nordøen

Eksklusiv kør-selv tur på Nordøen

New Zealand er kendt for pragtfulde hoteller og lodges og I bor på nogle af de bedste på denne tur. Betjeningen er meget personlig og der lægges vægt på de små detaljer.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kør-selv, Naturoplevelser, Storby

14 dage fra 39.675 kr.

Kør-selv fra Auckland til Wellington via Bay of Islands

Kør-selv fra Auckland til Wellington via Bay of Islands

Denne 10 dages kør-selv tur på Nordøen dækker alle højdepunkterne. Men først slapper I af i skønne Bay of Islands nord for Auckland.

LÆS MERE
Rejsetype: Kør-selv, Naturoplevelser, Storby, Strandferie

10 dage fra 10.225 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.