70 12 03 03
Åben:

Oplev vestkysten med Greymouth, gletsjere og Mt. Cook med MarcoPolo

Den nordlige del af Sydøen byder på en perlerække af smukke landskaber, der veksler mellem højdedrag med hårnålesving, stejle skråninger og store dale med blå søer og grønne marker. Find vej til vestkysten og besøg Punakaiki, hvor I bør opleve de specielle “Pancake Rocks” (pandekageklipperne), der er naturskabte lagdelte stenformationer, der minder om en stor stabel pandekager.

Besøg også Greymouth, der er vestkystens største by og det geografiske og kommercielle hjerte på kysten. Byen er omgivet af frodige grønne bakker mod øst og Det Tasmanske Hav mod vest. Den centrale beliggenhed gør det til et ideelt udgangspunkt for at udforske den smukke vestkyst og The Southern Alps.

Kyststrækningen sydpå fra Greymouth får årligt op mod seks meter regn. Alle telefon- og hegnspæle bliver overgroet af mos på kort tid på grund af den megen regn. Mange steder langs denne rute omgiver den dybgrønne tempererede regnskov vejen på begge sider. Men hist og her stikker bjergene gletsjertunger ned gennem kløfterne, så man går med bregner på den ene side og gletsjere på den anden side – et meget usædvanligt syn.

Arthur’s Pass National Park ligger inde i landet syd for Greymouth. På den vestlige side af Alperne, hvor nedbøren er høj, er nationalparken klædt i en tæt og varieret regnskov og på de tørrere østlige skråninger præger bøgeskove og floder det imponerende landskab. Mange af bjergtoppene i området er over 2.000 meter høje for eksempel Mount Murchison på 2.400 meter.

Længere mod syd ligger Franz Josef gletsjeren og Fox gletsjeren i bjergkæden The Southern Alps. Franz Josef en af verdens lettest tilgængelige gletsjere. Det er muligt at gå rundt i området, men den flotteste oplevelse får I på en tur i enten helikopter eller med et af de mindre fly. Så vi kan varmt anbefale at reservere sådan en tur.

Mount Cook er det højeste bjerg i New Zealand og nationalparken som omgiver bjerget er uden tvivl en af New Zealands mest spektakulære nationalparker. Mere end en tredjedel af parken er permanent dækket af sne og gletsjeris. I kan køre til Mount Cook Village, men resten af den storslåede park må I opleve fra luften, til fods, i firehjulstrækker eller på sejlture.

Rejser til vestkysten med Greymouth, gletsjere og Mt. Cook

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til vestkysten med Greymouth, gletsjere og Mt. Cook.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
New Zealands højdepunkter

New Zealands højdepunkter

Klassisk kør-selv tur fra nord til syd i bil med New Zealands højdepunkter. Overnatning gode steder, læg dertil en spændende pakke med ture og udflugter, så I ser og oplever lidt mere.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kør-selv, Naturoplevelser, Storby

26 dage fra 36.290 kr.

Det bedste af New Zealand

Det bedste af New Zealand

Aktiv kør-selv tur i bil til Nord- og Sydøen med overnatning nogle goder steder. Inkluderer guidet vandretur i Tongariro, 3 dages guidet tur i Abel Tasman og 2 dages sejltur i Fiordlands.

LÆS MERE
Rejsetype: Kør-selv, Mad og Vin, Naturoplevelser

25 dage fra 39.600 kr.

Oplevelser på vestkysten med Greymouth, gletsjere og Mt. Cook

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser på vestkysten med Greymouth, gletsjere og Mt. Cook.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Højdepunkter fra Christchurch til Queenstown

Højdepunkter fra Christchurch til Queenstown

Fra Christchurch til Queenstown og vestkysten går turen med det berømte tog TranzAlpine via Arthur’s Pass.

LÆS MERE
Rejsetype: Kør-selv, Naturoplevelser, Togrejser

5 dage fra 9.950 kr.

Kør-selv fra Nelson til Queenstown via Abel Tasman

Kør-selv fra Nelson til Queenstown via Abel Tasman

I Abel Tasman Nationalpark venter uforglemmelige vandreture langs kysten og nætter på stemningsfulde lodger med udsigt til havet.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser

8 dage fra 14.795 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.
Bestil tilbud