Taupo og Tongariro

Oplev Taupo og Tongariro med MarcoPolo

Syd for Rotorua ligger byen Taupo og New Zealands største sø, Lake Taupo, der er dannet efter vulkanudbrud. Søen er godt 600 km² stor og har form som en trekant, der måler 30 km på hver led. Lake Taupo er et yndet fiskested, hvor mere end 500 tons regnbueørreder hives i land hvert år. Det er nemt at opnå fisketilladelse ved henvendelse til de lokale myndigheder, og fiskegrej kan lejes, men vil I have godt udstyr, bør I medbringe det hjemmefra.

Lige før I når Lake Taupo, kan I vælge at følge en lille omvej til Huka-vandfaldet, der med et fald på 12 m og helt vidunderlige turkise farver, er et smukt syn.

Oplev det dramatiske vulkanske landskab i Tongariro National Park. Parken har noget af New Zealands mest varierede og usædvanlige terræn. Her finder I smaragdgrønne søer, dramatiske bjergtinder og mystisk lavalandskaber.

Den bedste måde at opleve parken på er på vandreture, men I kan også tage på en flyvetur, sejle i kajak, rafte eller cykle på mountainbike. Vi kan varmt anbefale en guidet tur i området.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Oplevelser i Taupo og Tongariro

Snak Taupo og Tongariro med os - tættere på dit eventyr

Bettina Toldbod deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel