Queenstown og Wanaka

Oplev Queenstown og Wanaka med MarcoPolo

Queenstown er en hyggelig by med et stort udbud af restauranter, caféer og butikker, der ligger i et dejligt gågadesystem. Er I til mere action-prægede aktiviteter, er I kommet til det rette sted. Uanset om I vil prøve suset fra et bungeejump, en raftingtur på floden, en jetbådtur i flyvende fart på søen eller noget helt fjerde, kan det lade sig gøre i Queenstown.

I kan også tage med svævebanen til toppen af bjerget bag Queenstown. Herfra er der en flot udsigt over byen, søen og de omkringliggende bjerge.

Nord for Queenstown ligger Wanaka by, som har en fantastisk flot beliggenhed ned mod Wanaka søen. Her er masser af muligheder for både vandring, en tur på søen, overflyvninger af Mount Aspiring National Park, fisketure og kørsel på små firehjulstrukne motorcykler.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Oplevelser i Queenstown og Wanaka

Snak Queenstown og Wanaka med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel