Northland og Bay of Islands

Oplev Northland med MarcoPolo

I regionen Northland, på Nordøens nordligste spids ligger Ninety Mile Beach, som er en 90 mil lang strækning af uberørt gyldent sandstrand. Dette er en af de mest naturlige og uspolerede strande i verden og er ideel til alt fra fiskeri og svømning til vandreture, hval- og delfinture.

Ved Cape Reinga nord for Ninety Mile Beach møder det Tasmanske Hav Stillehavet, i en spektakulær hvirvel af strømme. På den nordligste spids står et knudrede Pohutukawa træ, som menes at være over 800 år gammelt. Ifølge Maorierne, springer ånderne af Maorier fra dette træ i havet for at vende tilbage til deres forfædres hjemland Hawaiki.

På Northlands østkyst finder du Bay of Islands; en stor bugt med ikke mindre end 144 øer i alt. Med sit subtropiske klima er Bay of Islands det varmeste område i New Zealand. Her er det aldrig vinter. Så I kan dykke, snorkle, svømme med delfiner og nyde en god middag på en af de mange fiskerestauranter i området.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Oplevelser i Northland

Snak Northland og Bay of Islands med os - tættere på dit eventyr

Karin Rasmussen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel