70120303
Åben:

Oplev Fiordlandet med MarcoPolo

I Fiordland, syd-vest for Queenstown, ligger noget af den mest storslåede natur i New Zealand. Fiordlandet imponerer både badet i solens stråler, men også når tunge regnfulde skyer ligger som en dyne mellem de lodrette bjergsider.

Doubtful Sound er omgivet af høje bjerge med sneklædte tinder, flotte vandfald, en iørefaldende ro og umådelig skønhed. Her er der mulighed for at opleve naturen på tætteste hold. Tag på en bådtur ud i det stille og fredelige vildnis, hvor kun lyden fra vandfaldenes brusen kan høres. For de mere eventyrlystne er der mulighed for en tur i kajak eller en vandretur langs stranden.

Doubtful Sound blev først tilgængeligt for cirka 20 år siden, da den underjordiske kraftstation blev bygget i Manapouri, og der i den forbindelse blev bygget en vej til entreprenørmateriellet. Siden blev det besluttet at vedligeholde vejen, for at gøre vildnisområdet omkring Doubtful Sound tilgængeligt for turisterne. Bjergene omkring Doubtful Sound er grønne af buske og træer. Skinner solen er farverne intense, regner det oplever I tusind vandfald fra bjergene direkte ned i fjorden, begge dele er lige smukke. Er man heldig oplever man de legesyge delfiner.

Mitre Peak er blandt de mest fotograferede scenerier I New Zealand, men Mitre Peak skal opleves med egne øjne. Selv vejen fra Te Anau til Milford Sound har fået status som verdensarv på grund af den fantastiske natur med grønne skov, spejlblanke søer, alpine floder og rå bjerge.

Rejser til Fiordlandet

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Fiordlandet.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Auckland til Christchurch i firehjulstrækker

Auckland til Christchurch i firehjulstrækker

Rejs dybt ind i New Zealands vilde natur i en firehjulstrækker, der gør det muligt at besøge både kendte seværdigheder og ukendte naturperler. Rejsen fuldendes med overnatninger på udvalgte lodges og charmerende Bed & Breakfast med den helt rigtige beliggenhed.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kør-selv, Naturoplevelser

25 dage fra 49.350 kr.

Nyhed
New Zealand i firehjulstrækker

New Zealand i firehjulstrækker

Drømmer du om at komme dybt ind i New Zealands vilde natur og opleve sider af landet, kun de færreste rejsende finder frem til? Så er denne rejse perfekt. Du udforsker New Zealand i firehjulstrækker og besøger både kendte seværdigheder og mindre kendte perler. Undervejs bor du på lækre lodges, hoteller og Bed & Breakfasts. Rejsen fuldendes med tre nætter i skønne Sydney.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kør-selv, Naturoplevelser, Storby

23 dage fra 43.695 kr.

Nyhed
New Zealands højdepunkter

New Zealands højdepunkter

Klassisk kør-selv tur fra nord til syd i bil med New Zealands højdepunkter. Overnatning gode steder, læg dertil en spændende pakke med ture og udflugter, så I ser og oplever lidt mere.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kør-selv, Naturoplevelser, Storby

26 dage fra 36.700 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.