Coromandel

Oplev Coromandel med MarcoPolo

Coromandel, som er en halvø øst for Auckland, er et vildnisparadis med utilgængelige bjerge, kuperet landskab og en unik kystlinje med flotte badestrande. Specielt i december og januar er her usædvanlig smukt, når kysten er smykket af New Zealands blomstrende pohutukawatræ. I bjergene ser man både „tea tree”-buske og de særegne og enorme kauri-træer, der ingen sidegrene har – kun stamme og krone. Naturen er uberørt og fuglelivet særdeles rigt.

Ved landsbyen Hahei ligger en af New Zealands smukkeste strande med hvidt pulversand, blåt hav og grønklædte øer i bugten. I bør også besøge den hvide kalkstensklippe Cathedral Cove, der er et ikon for Coromandel. Fortsæt til Hot Water Beach, hvor den termiske aktivitet sender varmt vand op i sandet, blot et spadestik nede. I byerne langs kysten finder I let en god frokost. Prøv alt godt fra havet; det fås ikke friskere.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Oplevelser på Coromandel

Snak Coromandel med os - tættere på dit eventyr

Peter Schou deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel