Abel Tasman, Blenheim og Marlborough

Oplev Abel Tasman, Blenheim og Marlborough med MarcoPolo

Nelson, som er Sydøens næststørste by, ligger ved øens nordlige kyst og er kendt som en by med en afslappende atmosfære og et godt klima. Nelson er et godt udgangspunkt for ture til nationalparken Abel Tasman.

Abel Tasman er New Zealands mindste nationalpark, men på trods af det, er oplevelserne, der venter jer, store. Her får I frodig skov, hvide sandstrande og smukke bugter med det klareste vand. Tag for eksempel på en vandretur langs den smukke kyst, og bo på lodges i parken undervejs.

Området bør også opleves fra havsiden, hvor de smukke farver rigtig kommer til sin ret. Begiv jer ud på en guidet tur i havkajak, eller tag med på en arrangeret tur med en katamaran. Båden lægger til flere steder, så der er mulighed for at bade og gå korte ture i den frodige natur.

Blenheim ligger i hjertet af vindistriktet Marlborough. Det er en af de mest solrige byer i New Zealand, og bjergene, der omkranser byen, fanger sommervarmen, så temperaturen i marts og februar ofte når over 30°. I og omkring Blenheim finder I et bredt udvalg af caféer, restauranter, barer, butikker og golfbaner.

Begiv jer ud i Marlborough-provinsen. Her bor kun få mennesker, og området kom for alvor på verdenskortet, da man skiftede fårene ud med vinstokke. Området domineres i dag suverænt af vinmarker. Der er mere end 20 vingårde inden for køreafstand af byen, og de fleste af dem byder gæster velkommen til prøvesmagning.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Oplevelser i Abel Tasman, Blenheim og Marlborough

Snak Abel Tasman, Blenheim og Marlborough med os - tættere på dit eventyr

Bettina Toldbod deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel