70120303
Åben:

Oplev Abel Tasman, Blenheim og Marlborough med MarcoPolo

Nelson, som er Sydøens næststørste by, ligger ved øens nordlige kyst og er kendt som en by med en afslappende atmosfære og et godt klima. Nelson er et godt udgangspunkt for ture til nationalparken Abel Tasman.

Abel Tasman er New Zealands mindste nationalpark, men på trods af det, er oplevelserne, der venter jer, store. Her får I frodig skov, hvide sandstrande og smukke bugter med det klareste vand. Tag for eksempel på en vandretur langs den smukke kyst, og bo på lodges i parken undervejs.

Området bør også opleves fra havsiden, hvor de smukke farver rigtig kommer til sin ret. Begiv jer ud på en guidet tur i havkajak, eller tag med på en arrangeret tur med en katamaran. Båden lægger til flere steder, så der er mulighed for at bade og gå korte ture i den frodige natur.

Blenheim ligger i hjertet af vindistriktet Marlborough. Det er en af de mest solrige byer i New Zealand, og bjergene, der omkranser byen, fanger sommervarmen, så temperaturen i marts og februar ofte når over 30°. I og omkring Blenheim finder I et bredt udvalg af caféer, restauranter, barer, butikker og golfbaner.

Begiv jer ud i Marlborough-provinsen. Her bor kun få mennesker, og området kom for alvor på verdenskortet, da man skiftede fårene ud med vinstokke. Området domineres i dag suverænt af vinmarker. Der er mere end 20 vingårde inden for køreafstand af byen, og de fleste af dem byder gæster velkommen til prøvesmagning.

Rejser til Abel Tasman, Blenheim og Marlborough

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Abel Tasman, Blenheim og Marlborough.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Auckland til Christchurch i firehjulstrækker

Auckland til Christchurch i firehjulstrækker

Rejs dybt ind i New Zealands vilde natur i en firehjulstrækker, der gør det muligt at besøge både kendte seværdigheder og ukendte naturperler. Rejsen fuldendes med overnatninger på udvalgte lodges og charmerende Bed & Breakfast med den helt rigtige beliggenhed.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kør-selv, Naturoplevelser

25 dage fra 49.350 kr.

Nyhed
New Zealand i firehjulstrækker

New Zealand i firehjulstrækker

Drømmer du om at komme dybt ind i New Zealands vilde natur og opleve sider af landet, kun de færreste rejsende finder frem til? Så er denne rejse perfekt. Du udforsker New Zealand i firehjulstrækker og besøger både kendte seværdigheder og mindre kendte perler. Undervejs bor du på lækre lodges, hoteller og Bed & Breakfasts. Rejsen fuldendes med tre nætter i skønne Sydney.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kør-selv, Naturoplevelser, Storby

23 dage fra 43.695 kr.

Nyhed

Oplevelser i Abel Tasman, Blenheim og Marlborough

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Abel Tasman, Blenheim og Marlborough.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Kør-selv fra Picton til Christchurch via vinlandet

Kør-selv fra Picton til Christchurch via vinlandet

Oplev vinområdet ved Marlborough. Tag på tur med en muslingebåd og kig efter hvaler ved Kaikoura. En 3 dages tur fra Picton til Christchurch.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kør-selv, Mad og Vin, Naturoplevelser

3 dage fra 3.985 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.