70120303
Åben:

Rejser til Sydney: Operahus, havnefront og gourmetoplevelser

Sydney er en vidunderlig storby med helt sin egen sjæl og puls. Byen er bygget op omkring den dybe naturhavn, og næsten overalt har I udsigt til vandet.

Selvom I befinder jer i en millionby, vil I opleve Sydney som afslappet og hyggelig. De fleste seværdigheder ligger i gåafstand fra centrum, så byen opleves faktisk bedst til fods.

Sydneys ikoniske operahus startede ud som et udskældt skandaleprojekt. Men som de fleste ved, er Jørn Utzons Operahus i dag en af verdens mest beundrede og fotograferede bygninger. Operahuset ligger majestætisk for sig selv på en pynt på havnefronten og er synlig fra alle sider og vinkler.

Den gamle havn, hvor de første europæiske skibe lagde til kaj for mere end 200 år siden, ligger i byens historiske centrum, The Rocks, modsat operaen. Området er et af de mest charmerende kvarterer i den moderne storby, og man føler sig næsten hensat til 1800-tallet, når man går af de smalle trapper til baggårdene, som i dag huser eksklusive gallerier og hyggelige caféer. Lige ved siden af The Rocks ligger Circular Quay, hvorfra turbåde og færger afgår.

Tag for eksempel en sejltur til Sydney Aquarium. Her har I mulighed for at gå rundt under store fem m dybe vandtanke fyldt med hajer, rokker og tropefisk. I går på havbunden beskyttet af glastunneler og har en helt unik udsigt til fisk og havdyr. Sejl også til Taronga Zoo eller tag færgen til strandforstaden, Manly.

Klimaet i Sydney indbyder nemlig det meste af året til en tur i bølgen blå, og et strandbesøg er der heldigvis rig mulighed for i Sydney. De bedst kendte er Manly-, Bondi- og Coogee-strandene. Her boltrer folk sig i vandet, slapper af på stranden eller besøger de små caféer og butikker langs stranden.

Cirka 110 km fra Sydney ligger Blue Mountains National Park. Nationalparken består af en række kløfter bevokset med eukalyptustræer. Navnet De Blå Bjerge er opstået, fordi eukalyptustræerne udskiller en olie fra bladene, der i solen ofte giver området et blåligt skær. Her er gode muligheder for vandreture, og hvis I har tid til det, kan vi varmt anbefale en overnatning på et dejligt Bed and Breakfast.

Vi glæder os til tilrettelægge jeres Sydney rejse.

MarcoPolos forslag
Rejser til Sydney

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Sydney.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Vin og natur i Australien

Vin og natur i Australien

Vin og natur går hånd i hånd på denne rejse til det sydlige Australien. Oplev Adelaide, Melbourne og Sydney, kør-selv-tur ad Great Ocean Road, safaritur til Gawler Range og det hele krydret med usædvanlige naturoplevelser og besøg i vindistrikter.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kør-selv, Mad og Vin, Naturoplevelser

18 dage fra 39.790 kr.

Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

Den oplagte rejse for alle, der gerne vil opleve det bedste af Australien på én rejse. Se vandfald og dyreliv i Kakadu, udforsk Australiens røde hjerte ved Ayers Rock, og nyd stemningen i Utzons Operahus i Sydney, inden turen slutter med badeferie, regnskov og Great Barrier Reef i tropiske Queensland. I flyver rundt, så I har mest mulig tid til oplevelser.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

22 dage fra 31.995 kr.

Sydney og Queenslands unikke natur

Sydney og Queenslands unikke natur

Forkælelse og naturoplevelser. I begynder på et lækkert hotel i Sydney og med dyresafaritur. Herefter kommer Brisbane, regnskov på O’Reilly’s i Lamington og verdens største sandø, Fraser Island.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kør-selv, Naturoplevelser, Storby

22 dage fra 27.295 kr

Australiens østkyst i camper

Australiens østkyst i camper

I begynder i Sydney med nogle forkælelsesdage på et lækkert førsteklasses hotel i hjertet af byen. Herefter fortsætter eventyret langs Australiens østkysten i camper fra Sydney til Brisbane.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Kør-selv, Storby, Strandferie

13 dage fra 15.745 kr.

Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

Tur med de vigtigste højdepunkter. Sydney og tur til Blue Mountains, dyresafari, safaritur i outbacken inkl. Ayers Rock samt Cairns og tur til Great Barrier Reef. Meget fin førstegangstur.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Dyreliv, Kør-selv, Storby

20 dage fra 25.870 kr

Oplevelser i Sydney

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Sydney.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Oplev Sydney

Oplev Sydney

Oplev det bedste af Sydney med frit valg mellem forskellige heldagsudflugter.

LÆS MERE
Rejsetype: Naturoplevelser, Storby

4 dage fra 5.995 kr.

Børnevenlig tur til Sydney

Børnevenlig tur til Sydney

Tag på en børnevenlig tur til Sydney. Denne tur er perfekt til en børnefamilie – og alle der drømmer om nærkontakt med det australske dyreliv. Se kænguruer og koalaer i det fri – og nyd Sydney; verdens smukkest beliggende storby.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Dyreliv, Storby

6 dage fra 6.995 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.