Sydney

Rejser til Sydney: Operahus, havnefront og gourmetoplevelser

Sydney er en vidunderlig storby med helt sin egen sjæl og puls. Byen er bygget op omkring den dybe naturhavn, og næsten overalt har I udsigt til vandet.

Selvom I befinder jer i en millionby, vil I opleve Sydney som afslappet og hyggelig. De fleste seværdigheder ligger i gåafstand fra centrum, så byen opleves faktisk bedst til fods.

Sydneys ikoniske operahus startede ud som et udskældt skandaleprojekt. Men som de fleste ved, er Jørn Utzons Operahus i dag en af verdens mest beundrede og fotograferede bygninger. Operahuset ligger majestætisk for sig selv på en pynt på havnefronten og er synlig fra alle sider og vinkler.

Den gamle havn, hvor de første europæiske skibe lagde til kaj for mere end 200 år siden, ligger i byens historiske centrum, The Rocks, modsat operaen. Området er et af de mest charmerende kvarterer i den moderne storby, og man føler sig næsten hensat til 1800-tallet, når man går af de smalle trapper til baggårdene, som i dag huser eksklusive gallerier og hyggelige caféer. Lige ved siden af The Rocks ligger Circular Quay, hvorfra turbåde og færger afgår.

Tag for eksempel en sejltur til Sydney Aquarium. Her har I mulighed for at gå rundt under store fem m dybe vandtanke fyldt med hajer, rokker og tropefisk. I går på havbunden beskyttet af glastunneler og har en helt unik udsigt til fisk og havdyr. Sejl også til Taronga Zoo eller tag færgen til strandforstaden, Manly.

Klimaet i Sydney indbyder nemlig det meste af året til en tur i bølgen blå, og et strandbesøg er der heldigvis rig mulighed for i Sydney. De bedst kendte er Manly-, Bondi- og Coogee-strandene. Her boltrer folk sig i vandet, slapper af på stranden eller besøger de små caféer og butikker langs stranden.

Cirka 110 km fra Sydney ligger Blue Mountains National Park. Nationalparken består af en række kløfter bevokset med eukalyptustræer. Navnet De Blå Bjerge er opstået, fordi eukalyptustræerne udskiller en olie fra bladene, der i solen ofte giver området et blåligt skær. Her er gode muligheder for vandreture, og hvis I har tid til det, kan vi varmt anbefale en overnatning på et dejligt Bed and Breakfast.

Vi glæder os til tilrettelægge jeres Sydney rejse.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Oplevelser i Sydney

Snak Sydney med os - tættere på dit eventyr

Peter Schou deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel