70120303
Åben:

Oplev Perth med MarcoPolo

I Perth kan I slappe af på stranden, udforske det naturlige bushland og nyde lokale vine i verdensklasse. Perth er også den mest solrige hovedstad i Australien med i gennemsnit 3.000 solskinstimer om året og kan prale med en perlerække af 19 smukke og rene strande, som ikoniske Cottesloe i Scarborough.

Perth har en smuk beliggenhed ved Swan River, og her finder I nogle fantastisk smukke parker som Kings Park og Botanisk Have, der er en af de største byparker i verden. Udforsk de mere end 400 hektar af skulpturelle haver og bushland. Følg Treetop Walk, lær om de indfødtes kultur på en guidet rundvisning, nyd en picnic ved gummitræerne, og se de vilde blomster i fuldt flor om foråret.

Et andet af byens ikoner er Swan Bells. Herfra kan I hoppe på den gratis bus til museer, kunstgallerier og Perth Mint, som er hjemsted for verdens største samling af guldbarrer. Shoppingmuligheder er der mange af i Perth. Besøg high-end modebutikker på King Street, tag til storcentrene The Murray og Hay Street, eller udforsk de mere eklektiske kvarterer Northbridge, Mount Lawley, Leederville, Subiaco eller Victoria Park.

Rejser til Perth

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Perth.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Australien – Adelaide til Broome

Australien – Adelaide til Broome

Oplev Australiens rige dyreliv, vidtstrakte ørkenlandskaber og fantastiske vine på denne anderledes rejse til Australien. Fra Adelaide, Kangaroo Island og Barossa Valley går turen med luksustog til Perth i Vestaustralien, hvorfra du fortsætter i bil nordpå langs kysten til Broome.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kør-selv, Mad og Vin, Naturoplevelser, Togrejser, Unik rejse

22 dage fra 39.495 kr.

Oplevelser i Perth

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Perth.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Australiens vestkyst i bil fra Perth til Broome

Australiens vestkyst i bil fra Perth til Broome

Turen langs Australiens vestkyst i bil fra Perth til Broome er et af Australiens helt store eventyr. Det er en fantastisk rejse gennem storslåede ørkenlandskaber, afsidesliggende byer og langs kridhvide strande, der mødes af Det Indiske Oceans varme, turkisblå vand.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kør-selv, Naturoplevelser

11 dage fra 9.395 kr.

Tre dage i Margaret River

Tre dage i Margaret River

Med tre dage til rådighed i Margaret River, har I god tid til at opleve områdets berømte vingårde, hyggelige småbyer og dramatiske kyster.

LÆS MERE
Rejsetype: Mad og Vin, Naturoplevelser

3 dage fra 4.675 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.