70120303
Åben:

Oplev Melbourne med MarcoPolo

Melbourne er en dejlig by med en stor etnisk mangfoldighed. Den italienske mad er næsten mere autentisk her end i Italien. I Melbourne nyder folk det gode liv. Indbyggerne sætter pris på god mad og vin, sport og kultur, og her er masser af gode restauranter og caféer. De bedste restauranter findes på Brunswick St. i bydelen Fitzroy.

Som den næststørste by i Australien har Melbourne et godt udbud af oplevelser for den besøgende. Her er fortrinlige kunstgallerier, og musikscenen er en af de bedste i Australien. Byen afholder hvert år en komediefestival, så er I i Melbourne i april måned, er der chance for at få et godt grin.

Yarra-floden flyder stille tværs igennem Melbourne, og langs promenaden cykler, løber eller slentrer folk af sted og nyder duften fra blomsterne i den botaniske have. Der kører stadige sporvogne i Melbourne, og de kan blandt andet tage jer til den trendy forstad St. Kilda. Tag på farmer’s market, besøg den lokale strand, nyd et godt måltid på en af de mange caféer og restauranter, eller få en god live musikoplevelse på en af St. Kilda’s spillesteder.

Det gamle fængsel Old Melbourne Gaol er også et besøg værd. Her blev en af de mest berygtede australske bushrangere, Ned Kelly, hængt i 1880. Han var blot én af de i alt 135 personer, der blev hængt på dette mørke, uhyggelige sted. Fængslet er nu indrettet til museum, hvor I blandt andet kan se Ned Kelly’s rustning.

Rejser til Melbourne

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Melbourne.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Vin og natur i Australien

Vin og natur i Australien

Vin og natur går hånd i hånd på denne rejse til det sydlige Australien. Oplev Adelaide, Melbourne og Sydney, kør langs Great Ocean Road i bil, og udforsk outbacken i afsidesliggende Gawler Ranges. Det hele krydret med besøg i en række af Australiens bedste vindistrikter.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kør-selv, Mad og Vin, Naturoplevelser

18 dage fra 39.250 kr.

Oplevelser i Melbourne

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Melbourne.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Great Ocean Road med guide

Great Ocean Road med guide

Oplev Great Ocean Road på bedst tænkelige vis. I en lille gruppe og med en dygtig guide udforsker I den dramatiske kyststrækning og kigger efter vilde koalaer, kænguruer og emuer i områdets nationalparker.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Safari

3 dage fra 6.830 kr.

Vinoplevelser i Victoria

Vinoplevelser i Victoria

På denne kør-selv tur fra Melbourne, får I vinoplevelser i vindistriktet nord for Melbourne. I overnatter på det skønne Chateau Yering.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Kør-selv, Mad og Vin

3 dage fra 3.325 kr.

Melbourne og pingviner

Melbourne og pingviner

På denne tur oplever I både Melbourne og pingviner. Syd for Melbourne ligger Phillip Island. Øen er berømt for sine pingviner, som hver aften vralter på land.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser

2 dage fra 2.580 kr.

Oplev Melbourne

Oplev Melbourne

Melbourne er en fantastisk by. I umiddelbar nærhed af af byen er det desuden muligt at opleve kænguruer og koalaer i det fri. Dette forslag kombinerer begge dele!

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

3 dage fra 4.450 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.