70120303
Åben:

Oplev King's Canyon og Watarrka National Park med MarcoPolo

Watarrka National Park ligger 450 km sydvest for Alice Springs Park. Dette naturskønne landskab af forrevne klipper, huler og kløfter er hjem for mange spændende planter og dyr. Parken er et fredet område og hører til blandt de helt store attraktioner i det centrale Australien.

I Kings Canyon, der ligger i Watarrka National Park, er der rig mulighed for at få sved på panden på en vandre- og klatretur i kløften. Gå en tur i dalen og se de imponerende klippesider, eller tag klatreturen op ad de stejle sider, og gå en tur langs med kanten. Både Amphitheater, The Lost City og Garden of Eden samt North & South Walls er imponerende oplevelser, som passende kan efterfølges af en forfriskende svømmetur i et af de mange små vandhuller.

Rejser til King's Canyon og Watarrka National Park

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til King’s Canyon og Watarrka National Park.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

Den oplagte rejse for alle, der gerne vil opleve det bedste af Australien på én rejse. Se vandfald og dyreliv i Kakadu, udforsk Australiens røde hjerte ved Ayers Rock, og nyd stemningen i Utzons Operahus i Sydney, inden turen slutter med badeferie, regnskov og Great Barrier Reef i tropiske Queensland. I flyver rundt, så I har mest mulig tid til oplevelser.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

22 dage fra 31.995 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.