Darwin, Kakadu og Litchfield

Rejser til Darwin, Kakadu og Litchfield: Vild natur, dyreliv og vandfald

Hele Northern Territory er på 1.347.000 km² og har en befolkning på knap 200.000, så her er mildt sagt god plads. Darwin er med sine godt 75.000 indbyggere den største by i Australiens Northern Territory. Byen har gennem årene haft en noget hård medfart. Som den eneste australske by blev Darwin bombet af japanerne under Anden Verdenskrig, og juleaften 1974 blev den næsten ødelagt af orkanen Tracy. I dag fremstår Darwin derfor som et sammensurium af nyt og gammelt. Søger i uden for byen venter der spektakulær natur.

Kakadu National Park alene dækker et areal på 19.000 km² og byder på enorme vådområder med et fantastisk rigt dyreliv. Det er blandt andet i Kakadu National Park, der er størst chance for at se de store saltvandskrokodiller. Derudover er der et fugleliv, som vil betage selv den mest forvænte ornitolog. Der er i parken registreret over 1.000 klippemalerier, som blev udført af aboriginere for helt op til 40.000 år siden.

Litchfield National Park, som ligger godt 1½ times kørsel syd for Darwin, er også et besøg værd. Det er blandt andet her, I finder de smukke Florence- og Wangivandfald, hvor der er mulighed for at få en forfriskende dukkert i en af de mange naturlige bassiner nedenfor faldene.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Oplevelser i Darwin, Kakadu og Litchfield

Snak Darwin, Kakadu og Litchfield med os - tættere på dit eventyr

Bettina Toldbod deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel