70120303
Åben:

Rejser til Great Barrier Reef: Koralrev, krydstogt og strand

Rejs til verdens længste koralrev, Great Barrier Reef, der strækker sig 2.500 km langs Australiens nordøstlige kyst. Det meste af revet ligger mange km fra land og kan ikke ses fra kysten. Når revet bliver blotlagt ved lavvande, trækker korallerne sig sammen og ser kedelige og brune ud, men så snart korallerne er under vand, folder de sig ud, og alle de fantastiske farver kommer frem. Men det er især i kunstigt lys om natten, at farverne rigtig kommer til deres ret. Koraller findes i mange forskellige former; både hårde og bløde og i store bundter, der vifter blidt i bølgerne. Tusindvis af fisk i alle størrelser, mønstre og farver bebor revet og er med til at gøre det til et af verdens smukkeste steder. En tur til Great Barrier Reef er et ”must” på jeres rejse Down Under.

Fra Cairns kan I for eksempel tage på en dagstur ud på revet, hvor I kan nyde omgivelserne fra båden eller dykke ned under overfladen og nyde synet af de smukke koraller. Der vil også være tid til at slænge sig på en af de mange vidunderlige strande på revets øer. En anden mulighed er at overnatte på en af revets mange eksotiske øer. Her vågner I op til blå himmel, hvide sandstrande og varmt, krystalklart vand. Bedre badeferie får I ikke.

Hvide sandstrande og et storslået fugleliv
Læg også vejen forbi det smukke naturområde Whitsundays. Her finder I blandt andet den seks km lange strand med fuldstændig kridhvidt sand, Whitehaven Beach. Besøg også Nara-bugten, som er en af de mest beskyttede bugter i hele øgruppen. Her kan I besøge en aboriginer-hule, hvor det stadig er muligt at se hulemalerier.

Er I mere til snorkling og dykning, så besøg Cateran Bay ved Border Island, som er et af de bedste steder at snorkle og dykke i dette område. Her er det hverken tilladt at kaste anker eller fiske, så koralrevet er helt uforstyrret. Sidst, men ikke mindst er der øen South Molle, der er kendt for sit fantastiske fugleliv. Overalt på øen er der vandrestier – 15 km i alt – så her er det med at tage vandresandalerne på.

MarcoPolos forslag
Rejser til Great Barrier Reef

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Great Barrier Reef.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse

 

Sommerferie i det nordlige Australien

Sommerferie i det nordlige Australien

Vores sommerhalvår er et godt rejsetidspunkt til det tropiske nord og derfor er en sommerferie i det nordlige Australien et sikkert hit. I skal på campingsafari i Kakadu, bo på resort i Cairns og på tur til Great Barrier Reef. Rejsen slutter med strandferie ved Port Douglas.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Naturoplevelser, Storby, Strandferie

20 dage fra 29.895 kr.

Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

Den oplagte rejse for alle, der gerne vil opleve det bedste af Australien på én rejse. Se vandfald og dyreliv i Kakadu, udforsk Australiens røde hjerte ved Ayers Rock, og nyd stemningen i Utzons Operahus i Sydney, inden turen slutter med badeferie, regnskov og Great Barrier Reef i tropiske Queensland. I flyver rundt, så I har mest mulig tid til oplevelser.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

22 dage fra 31.995 kr.

Sydney, Rock and Reef

Sydney, Rock and Reef

Tur med de vigtigste højdepunkter. Sydney og tur til Blue Mountains, dyresafari, safaritur i outbacken inkl. Ayers Rock samt Cairns og tur til Great Barrier Reef. Meget fin førstegangstur.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Dyreliv, Kør-selv, Storby

20 dage fra 25.870 kr

Oplevelser på Great Barrier Reef

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser på Great Barrier Reef.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Luksusyacht i Whitsundays

Luksusyacht i Whitsundays

Udforsk Whitsundays paradisiske tropeøer og fantastiske koralrev på en 60 fods luksusyacht med plads til blot seks gæster.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Krydstogt, Naturoplevelser, Strandferie

3 dage fra 7.290 kr.

4 dages krydstogt på Great Barrier Reef

4 dages krydstogt på Great Barrier Reef

Coral Expeditions tilbyder dejlige krydstogter på Great Barrier Reef ombord på to 35 meter katamaranbåde med plads til kun 44 passagerer. Med kun 3-4 timers sejlads hver dag er der rigelig tid til aktiviteter samt til at gå i land på de ubeboede øer og de resorts, hvor skibet anløber.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Krydstogt, Naturoplevelser, Verdensarv

5 dage fra 9.400 kr.

Forkælelse på Lizard Island

Forkælelse på Lizard Island

Lizard Island er juvelen på Great Barrier Reef. Det er den nordligste af øerne, og indbegrebet af den ultimative luksus – stedet for dem som har været alle andre steder!

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Mad og Vin, Naturoplevelser

4 dage fra 27.695 kr.

Nyd livet på Heron Island

Nyd livet på Heron Island

Nyd livet på Heron Island hvor et ophold er den perfekte afslutning på en Australien-rejse. I vandflyver flyver I hen over The Great Barrier Reef til Heron Island. Her kan I iført maske og snorkel ligge i havoverfladen og studere livet på verdens største koralrev, nyde stilheden og betragte de store havskildpadder.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Strandferie

5 dage fra 11.525 kr.

5 dages krydstogt på Great Barrier Reef

5 dages krydstogt på Great Barrier Reef

Snorkling i verdensklasse, fantastiske Lizard Island og afsidesliggende Georgetown venter på dette krydstogt på Great Barrier Reef fra Cairns.

LÆS MERE
Rejsetype: Krydstogt, Naturoplevelser, Unik rejse

5 dage fra 11.800 kr.

Oplev Great Barrier Reef og regnskov

Oplev Great Barrier Reef og regnskov

Med Cairns som udgangspunkter snorkler I på Great Barrier Reef og oplever den tropiske regnskov.

LÆS MERE
Rejsetype: Krydstogt, Kør-selv, Naturoplevelser, Verdensarv

5 dage fra 5.295 kr.

Ekspeditionskrydstogt ved Papua New Guinea

Ekspeditionskrydstogt ved Papua New Guinea

Udlev drømmen om at sejle blandt ukendte tropeøer og fjerne stammesamfund på kanten af verden. Om bord på et lille, komfortabelt ekspeditionsskib udforsker du eksotiske kulturer, tropiske landskaber og rige koralrev i afsidesliggende Papua New Guinea.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Krydstogt, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

13 dage fra 58.900 kr.

Lavatunneller og Great Barrier Reef

Lavatunneller og Great Barrier Reef

Denne tur går ud i outbacken fra Cairns til det helt unikke område ved Undara Lava Tubes i Undara Volcanic National Park, hvis grundlag blev skabt ved et vulkanudbrud for 190.000 år siden. Der er også en tur til Great Barrier Reef inkluderet.

LÆS MERE
Rejsetype: Kør-selv, Naturoplevelser, Verdensarv

5 dage fra 3.755 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.