Rejser til Australien: Ayers Rock, Sydney, koralrev og fantastisk dyreliv

Australien bugner af eventyr. Udforsk verdens ældste regnskov, kør i firehjulstrækker gennem den røde ørken, og snorkel ved verdens største koralrev. Du kan også nyde udsigten over Operahuet i Sydney, kigge efter kænguruer og koalaer i det fri, og opleve fantastiske vægmalerier fra tidernes morgen. Læg dertil den glimrende lokale vin samt en yderst gæstfri befolkning, der hellere end gerne vil vise deres land frem. Mulighederne er uendelige, og her er oplevelser for hele familien. Heldigvis kender vores rejsekonsulenter Australien indgående, og de hjælper hellere end gerne med at sammensætte den perfekte Australien rejse efter dine ønsker.

Når du køber din rejse til Australien hos MarcoPolo, kan du samtidig bestille dit visum til Australien direkte hos os. Bestil dit visum her.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Rejseforslag

Artikler

Her finder du eksempler på oplevelser i Australien udvalgt af MarcoPolos lokalkendte eksperter.
Oplevelserne kan bruges som inspiration til din rejse, der laves unikt til dig.

Oplev Australiens dyreliv

Snak Australien med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Aktiv ferie i Australien

Drømmer I om at opleve Australien med en dygtig guide ved jeres side? Så tag et kig på de spændende grupperejser, som Exodus tilbyder. På disse rejser kommer I helt tæt på Australiens spektakulære natur, når I udforsker både kendte og mindre kendte afkroge af landet samt revet og regnskoven.

Gå til Exodus
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel