70120303
Åben:

Rejser til Florida: Solskin, badeferie og art deco

En rejse til Florida bliver med sikkerhed en ferie med stort F. Her er strande, godt klima og masser af aktiviteter for rejsende.

Det er ikke for ingenting at Florida kaldes “the Sunshine State” – her er nemlig varmt, tropisk og solrigt året rundt. Er I til storbyliv, pastelfarver og art deco-stil har Miami det hele. Er i mere til afslapning på stranden, strækker den smukke kystlinje med hvide sandstrande sig næsten 1200 km. Naples og Fort Myers har nogle af de bedste strande i verden, og her kan man endda være heldig at se delfiner. Øerne ved Florida Keys strækker sig ned mod Den Mexicanske Golf, hvor I kan snorkle, dykke eller bare nyde den afslappede stemning i en hængekøje. Har I børnene med, kan I besøge Disney World i Orlando, som også byder på mange andre forlystelser. Kort sagt har Florida noget for alle aldre og alle interesser.

Vi glæder os til tilrettelægge jeres Florida rejse.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Florida

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Florida.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Florida deluxe

Florida deluxe

Forkæl dig selv og din partner med en kort, luksuriøs rejse til Florida med ophold på MarcoPolos favorithoteller og stor lejebil.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Kør-selv, Storby, Strandferie

12 dage fra 14.995 kr.

Nyhed
Jorden rundt i ypperlig luksus

Jorden rundt i ypperlig luksus

Rejs jorden rundt i et super luksuriøst fly, og oplev nogle af verdens mest eksotiske destinationer omgivet af vanedannende luksus. Du bor på nøje udvalgte hoteller, og kan blandt andet se frem til Påskeøen, Great Barrier Reef, Angkor Wat, safari i Serengeti og Jordans ørken.

LÆS MERE
Rejsetype: Med privat jet

26 dage fra 595.000 kr.

Florida for hele familien

Florida for hele familien

Oplev solskinsstaten Florida på en rejse for både voksne og børn – bag rattet i jeres egen bil. I bor i privat poolvilla i Orlando og på firestjernede hoteller tæt på Key West, på Captiva Island ved Fort Myers og i Miami. Turen byder også på en unik og intim oplevelse med havets charmetrold, delfinen. Rejsen er ideel til familier, men også perfekt til det eventyrlystne par.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Kør-selv, Strandferie

15 dage fra 13.195 kr.

Underområder i Florida