70120303
Åben:

Rejser til det vestlige USA: Grand Canyon, San Francisco, Las Vegas, Los Angeles, Highway 1, Yosemite og californiske vine

En rejse til det vestlige USA byder på storby, ørken, nationalparker, bjerge, kitsch og dramatiske kyster.

“If you’re going to San Francisco, be sure to wear some flowers in your hair” sådan sang Scott McKenzie i 1967 om byen, der stadig er kendt for sit frisind. I kontrast til dette finder I fængselsøen Alcatraz udfor byens kyst. Ikke langt fra San Francisco begynder vinelskerens hjerte at banke for i det skønne Napa Valley findes nogle af Nordamerikas bedste vine.

Via den sceniske rute langs USA’s vestlige kystlinje, Highway 1, kan I komme til Los Angeles. Her venter en tur nedad Walk of Fame i Hollywood og afslapning ved en af byens lækre strande. I Las Vegas bliver I badet i farvestrålende neonlys og natten forbliver ung i denne by, der aldrig sover.

Udover disse ikoniske byer byder det vestlige USA på så meget mere. Udsigten over Grand Canyon tåler ingen sammenligning, ligesom temperaturerne i Death Valley, og i Yosemite National Park venter der jer brølende vandfald og  sorte bjørne.

Når I rejser til det vestlige USA står de store oplevelser i kø efter at tage jer med storm. Herunder introducerer vi jer for en række af områdets højdepunkter. Hvilke skal være del af jeres rejse?

MarcoPolos forslag:
Rejser til det vestlige USA

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til det vestlige USA.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Udlev cowboy-drømmen i Det Vilde Vesten

Udlev cowboy-drømmen i Det Vilde Vesten

Udlev drømmen om at galopere mod solnedgangen i Det Vilde Vesten. På denne rejse bor du på en ægte ranch og udforsker en række af de flotteste naturområder i Det Vestlige USA.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Nyhed, Unik rejse

16 dage fra 19.995 kr.

Nyhed
Det vestlige USA i bil

Det vestlige USA i bil

Oplev det vestlige USA’s pulserende storbyer og storslåede nationalparker i egen bil. Kør-selv-turen fuldendes med indlagte eventyr som rafting på Colorado River og en helikopter transport i Grand Canyon.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Kør-selv

22 dage fra 16.395

Underområder i Det vestlige USA