70120303
Åben:

Rejser til Vancouver Island: Bjørne, hvaler og vildmark

En rejse til Vancouver Island er en smagsprøve på den enormt forskelligartede natur, der findes i det vestlige Canada.

Her venter unikke oplevelser som ægte canadisk vildmark, hvalsafari, bjørnetur og en af de smukkeste byer i verden; Vancouver.

Vancouver Island har en overskuelig størrelse og er let at komme rundt på, og netop derfor er øen for mange et attraktivt alternativ til en større rejse på fastlandet.

I Victoria kan I eksempelvis besøge Royal British Columbia Museum, hvor I kan lære mere om livet som nybygger samt om indianernes tilværelse ved kysten.

I kan også besøge byens Bug Zoo, Gallery of Victoria eller Craigdarroch Castle. Victoria har også en Chinatown med kinesiske restauranter, små butikker og den klassiske kinesiske port.

På øens vestkyst ligger Tofino, som er en charmerende lille fiskerby. Herfra kan I for eksempel tage på bjørneture eller sejle ud og udforske de små ubeboede øer i nærheden af byen. Fra Tofino er der ligeledes gode muligheder for at komme på hvalture, hvor I kan opleve de enorme væsner i deres naturlige element.

Campbell River, som ligger på østkysten af Vancouver Island, er også et besøg værd. Her er der rigtig gode muligheder for at tage på udflugter, hvor I blandt andet kan opleve grizzlybjørne og hvaler, fiske eller snorkle blandt laks.

Knight Inlet, som ligger midt i den smukke canadiske vildmark, er desuden et rigtig godt sted at opleve bjørnene i det fri.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Vancouver Island

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Vancouver Island.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Canadas højdepunkter

Canadas højdepunkter

Udforsk Canadas bjerge, skærgård og dybe skove på denne rejse gennem det vestlige Canada i bil. Turen fra Calgary til Vancouver byder også på bjørnesafari, hvalsafari, fantastiske sejlture samt overnatning på et af Canadas ikoniske historiske hoteller.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kør-selv, Naturoplevelser

22 dage fra 19.195 kr.

Nyhed

Oplevelser på Vancouver Island

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser på Vancouver Island.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Safari på Knight Inlet Lodge

Safari på Knight Inlet Lodge

Flyv med vandfly dybt ind i Canadas vildmark til Knight Inlet Lodge, der flyder på en stor tømmerflåde omgivet af vild natur. Her venter spændende dage fyldt med safari-aktiviteter på udkig efter områdets mange grizzly-bjørne, spækhuggere og andre dyr.

LÆS MERE
Rejsetype: Nyhed

3 dage fra 8.295 kr.

Gourmet og natur på Vancouver Island

Gourmet og natur på Vancouver Island

Bo i hyggelige hytter på bredden af Vancouver Islands smukke Nimmo Bay, og lad dig forkæle med udsøgte gourmet- og naturoplevelser. Dette er den ultimative oplevelse i fredfyldte omgivelser.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Mad og Vin, Naturoplevelser

4 dage fra 39.995

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.