Vancouver

Rejser til Vancouver: En af verdens smukkeste byer

En rejse til Vancouver er en rejse til en af verdens smukkeste byer, hvilket i høj grad kan tilskrives den smukke beliggenhed med vandet på den ene side og de snedækkede bjerge på den anden.

Byen består af mange forskellige bydele med hver deres karakter, stemning og kulturer. De mange etniciteter afspejles også i byens mange forskellige restauranter, hvor I kan smage på hele verden.

Det centrale Vancouver er ikke større, end I kan gå rundt til det meste eller tage en tur med busserne eller monorailen.

Besøg underholdende Canada Place, historiske Gastown omkring Water Street eller det centrale Stanley Park med de mange aktivitetsmuligheder. Lej cykler og tag på tur langs vandet rundt om Stanley Park. Eller brug nogle timer i selskab med Nordvestkystindianerne på Museum of Anthropology og se totempæle, masker og indiansk kunst af høj klasse.

Tag gondolen op til Grouse Mountain, og nyd den fantastiske udsigt over Vancouver. Inkluderet i billetten til gondolen er desuden indgangen til Theatre in the Sky, hvor der vises en film om Vancouver og den oprindelige befolkning. Herudover kan I se et skovhuggershow og møde de brune bjørne, der holdes på sikker afstand bag et hegn.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Oplevelser i Vancouver

Snak Vancouver med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel