Jasper National Park

Rejser til Jasper National Park: Vandring og natur i verdensklasse

En rejse til Jasper National Park er en rejse til Canadas smukkeste natur, som er helt på højde med de smukke landskaber i Banff National Park. Her er blikstille bjergsøer, brusende floder, himmelstræbende bjergtinder og dybe skove.

Vil I helt tæt på naturen, så begiv jer ud på en af de mange vandreruter i parken. Her kan I prøve kræfter med bjergene omkring Jasper som for eksempel Whistler, Pyramid Mountain eller Mount Edith Cavell, hvor I finder en af de smukkeste vandrestier i hele Rocky Mountains, Path of the Glacier.

I Jasper by finder I indkøbsgaderne Patrica Street og Connaught Drive, hvor souvenirbutikker, gallerier, restauranter og outdoor butikker ligger side om side.

Fra Jasper er der rigtig mange muligheder for udflugter i parken. Kør for eksempel en tur ad Maligne Lake Road, som er et af de bedste steder i Rocky Mountains at se dyrelivet fra vejkanten. Start tidligt på dagen, hvor chancerne for at opleve tykhornsfår, kronhjorte, rener og bjørne er størst. Ved Maligne Lake kan I leje kanoer og tage ud på egen hånd eller på en guidet sejltur.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Snak Jasper National Park med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel