70120303
Åben:

Rejser til Jasper National Park: Vandring og natur i verdensklasse

En rejse til Jasper National Park er en rejse til Canadas smukkeste natur, som er helt på højde med de smukke landskaber i Banff National Park. Her er blikstille bjergsøer, brusende floder, himmelstræbende bjergtinder og dybe skove.

Vil I helt tæt på naturen, så begiv jer ud på en af de mange vandreruter i parken. Her kan I prøve kræfter med bjergene omkring Jasper som for eksempel Whistler, Pyramid Mountain eller Mount Edith Cavell, hvor I finder en af de smukkeste vandrestier i hele Rocky Mountains, Path of the Glacier.

I Jasper by finder I indkøbsgaderne Patrica Street og Connaught Drive, hvor souvenirbutikker, gallerier, restauranter og outdoor butikker ligger side om side.

Fra Jasper er der rigtig mange muligheder for udflugter i parken. Kør for eksempel en tur ad Maligne Lake Road, som er et af de bedste steder i Rocky Mountains at se dyrelivet fra vejkanten. Start tidligt på dagen, hvor chancerne for at opleve tykhornsfår, kronhjorte, rener og bjørne er størst. Ved Maligne Lake kan I leje kanoer og tage ud på egen hånd eller på en guidet sejltur.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Jasper National Park

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Jasper National Park.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Luksus i Canada

Luksus i Canada

Kør med luksustoget Rocky Mountaineer, og udforsk Canadas rige dyreliv og fantastiske nationalparker fra eksklusive hoteller og lodges.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Forkælelse, Naturoplevelser

16 dage fra 48.395 kr.

Nyhed
Canadas højdepunkter

Canadas højdepunkter

Udforsk Canadas bjerge, skærgård og dybe skove på denne rejse gennem det vestlige Canada i bil. Turen fra Calgary til Vancouver byder også på bjørnesafari, hvalsafari, fantastiske sejlture samt overnatning på et af Canadas ikoniske historiske hoteller.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kør-selv, Naturoplevelser

22 dage fra 19.195 kr.

Nyhed
Lodges i det vestlige Canada

Lodges i det vestlige Canada

Canada er himmelstræbende og fantastiske bjergtinder, dramatiske gletsjere, spejlblanke søer omringet af dybe skove og selvfølgelig hyggelige lodges.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kør-selv, Naturoplevelser

15 dage fra 15.295 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.