70120303
Åben:

Rejser til Banff National Park: Bjerge, søer og imponerende natur

Rejs til Banff National Park – en af Canadas ældste nationalparker. Her finder I nogle af de smukkeste og mest imponerende bjerglandskaber i Nordamerika. Parken dækker et areal på 6.641 km² (lidt mindre end Sjælland), men på trods af de enorme vidder kan I roligt begive jer ud på vandreture i parken for virkelig at opleve naturen på tæt hold. Der findes over 1.600 km vandrestier med forskellig længde og sværhedsgrad.

Besøg også Moraine Lake og Lake Louise. Begge søer er smukkest fra østsiden, hvorfra I kan nyde de utrolige farveskift, når morgensolen står op over bjergene. Først når solen kommer helt op over bjergtoppene, ses søernes smaragdgrønne farve helt klart.

Læg også vejen forbi Lake Minnewanka, hvor I har en smuk udsigt til bjergene, og Two Jake Lake tæt derpå, hvor I ofte møder bjerggeder, der græsser langs vejen.

Banff by har kun cirka 7.000 indbyggere, men på trods af dens begrænsede størrelse finder I her masser af butikker og hyggelige spisesteder. Her er desuden nogle interessante museer med forskellige udstillinger om området.

Banff by ligger i en dal, som er omgivet af Sulphur Mountain, Cascade Mountains og Mount Rundle. Nyd dagen med en tur i gondolen til Sulphur Mountain, tag på hesteryg op i bjergene, begiv jer ud på floden i kano, eller spænd vandrestøvlerne og udforsk de mange vandreruter, som findes tæt på byen.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Banff National Park

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Banff National Park.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Luksus i Canada

Luksus i Canada

Kør med luksustoget Rocky Mountaineer, og udforsk Canadas rige dyreliv og fantastiske nationalparker fra eksklusive hoteller og lodges.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Forkælelse, Naturoplevelser

16 dage fra 48.395 kr.

Nyhed
Canadas højdepunkter

Canadas højdepunkter

Udforsk Canadas bjerge, skærgård og dybe skove på denne rejse gennem det vestlige Canada i bil. Turen fra Calgary til Vancouver byder også på bjørnesafari, hvalsafari, fantastiske sejlture samt overnatning på et af Canadas ikoniske historiske hoteller.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kør-selv, Naturoplevelser

22 dage fra 19.195 kr.

Nyhed
Lodges i det vestlige Canada

Lodges i det vestlige Canada

Canada er himmelstræbende og fantastiske bjergtinder, dramatiske gletsjere, spejlblanke søer omringet af dybe skove og selvfølgelig hyggelige lodges.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kør-selv, Naturoplevelser

15 dage fra 15.295 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.