Rejser til Canada: Bjerge, skov og søer - med bjørne og hvaler

Rejs til Canada med MarcoPolo. Fra øst til vest er dette land et overflødighedshorn af dramatisk og overvældende natur, og midt i disse storslåede scenerier ligger nogle af verdens smukkeste og mest spændende storbyer.

Når I rejser til Canada, venter der jer storslåede naturoplevelser med flad prærie, himmelstræbende tinder, blikstille søer og dybe skove, og pulsen i Vancouver og Montreal inviterer til storbyeventyr i særklasse. Den imødekommende og venlige canadiske befolkning vil blot være med til at gøre jeres rejse rundt i dette fantastiske land endnu mere uforglemmelig.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Oplevelser i Canada

Snak Canada med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Aktiv ferie i Canada

Rejs med Exodus til Canada, der byder på storslåede naturoplevelser. Oplev flad prærie, himmelstræbende tinder, blikstille søer og dybe skove med Exodus. I kan både vælge udfordrende vandreture eller rejser i et mere roligt tempo. Rejserne foregår i grupper og mulighederne er mange.

Gå til Exodus
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel