Nordamerika

Rejser til Nordamerika

Nordamerika er rig på storslåede naturoplevelser og spændende storbyer, fra frysende Alaska til tropiske Hawaii. Tag på roadtrip i USA eller besøg de eksotiske Hawaii-øer, hvor bølgerne er store og vulkanerne spyr ild. Canadas fortryllende smukke natur, med flade prærier, dybe skove og himmelrækkende bjerge vil overvælde enhver med dets utrolige skønhed og enorme afstande. Nordamerika har det hele, hvad enten du er til storslået natur, shopping, kulturelle oplevelser eller ren badeferie.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Oplevelser i Nordamerika

Aktiv ferie i Nordamerika

Tag på en grupperejse med Exodus til det naturskønne Nordamerika, som byder på et hav af imponerende nationalparker, et spændende dyreliv og fascinerende storbyer. Exodus tilbyder en række vandre- og cykelture, hvor I kommer helt tæt på de smukke omgivelser. Der er rejser for enhver smag både i et roligt og i et mere udfordrende tempo.

Gå til Exodus

Snak Nordamerika med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel