70120303
Åben:

Rejser til Jordan: Petra, ørkenlandskaber og Det Døde Hav

Rejs med MarcoPolo til eventyrlige Jordan, som emmer af mellemøstlig mystik og arkæologiske skatte. Besøg den fabelagtige oldtidsby Petra, som er bygget direkte ind i klipperne og har smukke udskæringer og en rødlig facade når solens stråler rammer. Rejs gennem de enorme sand- og klippeørkener, sov under den smukke arabiske stjernehimmel, tag en dukkert i det salte Døde Hav, hvor det  er umuligt at synke til bunds, og oplev den moderne, pulserende hovedstad Amman.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel bestil din rejse til Jordan.

Andre lande i Mellemøsten

MarcoPolos forslag:
Rejser til Jordan

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din rejse til Jordan. Kontakt os og bestil din rejse i dag.

Jorden rundt i ypperlig luksus

Jorden rundt i ypperlig luksus

Rejs jorden rundt i et super luksuriøst fly, og oplev nogle af verdens mest eksotiske destinationer omgivet af vanedannende luksus. Du bor på nøje udvalgte hoteller, og kan blandt andet se frem til Påskeøen, Great Barrier Reef, Angkor Wat, safari i Serengeti og Jordans ørken.

LÆS MERE
Rejsetype: Med privat jet

26 dage fra 595.000 kr.

Aktiv ferie i Jordan

Exodus tilbyder en række aktive grupperejser til Jordan, hvor I kan blive imponeret af fantastiske arkæologiske fund og et fascinerende ørkenlandskab. Rejserne centrerer sig ofte om én enkelt aktivitet som for eksempel cykling eller vandring, og I kan dermed vælge en tur der passer til jeres ønsker.

Gå til Exodus

Et klik på knappen fører jer til Exodus' hjemmeside, som er på engelsk. Har I brug for hjælp på dansk, kan I til enhver tid kontakte os på 70 12 03 03.

MarcoPolo tilbyder grupperejser gennem det anerkendte, britiske rejsebureau Exodus, der tilbyder flere end 500 rundrejser med engelsktalende guide til alverdens lande. Rejserne foregår i mindre internationale grupper.

Petra_Kamel_14111605 Jordan - Exodus

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.