70120303
Åben:

Rejser til Dubai: Futuristisk storby og tidløs ørken

Dubai rejser sig af ørkensandet som en funklende oase. Her står moderne skyskrabere side om side med menneskeskabte øer, slanke minareter og arabisk arkitektur med traditionelle vindtårne. Enorme shoppingcentre lokker med internationale mærkevarer, alt imens den søde duft af vandpiber siver ud af små, lokale caféer, hvor mænd iført de traditionelle hvide dragter ordner verdenssituationen over kopper med sød te. Byens strande indbyder til afslapning under den stærke sol, og lige udenfor byen venter ørkenen i alt sin pragt. Du kan få en god introduktion til Dubai på et stopover på vej videre ud i verden. Men byen har også rigeligt med oplevelser til en hel ferie i sin egen ret.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Indonesien eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden. Vi glæder os til tilrettelægge jeres Indonesien rejse.

Andre lande i Mellemøsten

MarcoPolos forslag: Rejser til Dubai

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din drømmerejse til Dubai.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Familieferie til Dubai og Bali

Familieferie til Dubai og Bali

Kombinér eksotisk storbyferie i Dubai med 5-stjernet luksusbadeferie på Intercontinental Hotel Bali, der ligger helt ned til en af øens absolut bedste strande.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Storby, Strandferie

12 dage fra 11.500 kr.

Kampagne
Tropisk charme og Dubai

Tropisk charme og Dubai

Kombinér eksotisk storbyferie i Dubai med intim og tropisk boutique stemning på Tropical Attitude ved Mauritius’ hvide paradisstrande.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie

12 dage fra 15.995 kr.

Nyhed
Fra Dubai til Vietnams storbyer

Fra Dubai til Vietnams storbyer

Fra Dubais moderne skyskrabere, menneskeskabte øer og enorme shoppingcentre til Vietnams fascinerende og pulserende storbyer Hanoi og Ho Chi Minh City, hvor I oplever både byernes store seværdigheder samt mindre kendte områder fra bagsædet af en vespa.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Storby

11 dage fra 17.995 kr.

Nyhed
Luksusrejse til Dubai og Mauritius

Luksusrejse til Dubai og Mauritius

Eksotisk storbyferie i Dubai og 5-stjernet luksusbadeferie på Mauritius venter jer på denne rejse til det lækre og intime boutique hotel Paradise Cove på Maurtius’ nordkyst. Hotellet er forbeholdt voksne og danner den perferkte ramme om en afslappende luksusrejse for to.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie

13 dage fra 20.995 kr.

Nyhed
Fra Dubai til Kruger og Kap Det Gode Håb

Fra Dubai til Kruger og Kap Det Gode Håb

I starter rejsen med et ophold i Dubai og flyver videre til Sydafrika, hvor 3 dages safari venter på den hyggelige Mohlabetsi Safari Lodge ved Kruger, inden turen går videre til smukke Cape Town og Stellenbosch i de maleriske Vinlande. Begge steder bor I på udvalgte små og hyggelige guest houses, hvor I virkelig vil komme til at mærke sydafrikanernes charme og enorme gæstfrihed.

LÆS MERE
Rejsetype: Mad og Vin, Naturoplevelser, Safari, Storby

14 dage fra 18.995 kr.