70120303
Åben:

Rejser til Mellemøsten

Mellemøsten er ikke et præcist afgrænset område, men helt overordnet kan man kalde det stedet hvor Europa, Asien og Afrika mødes. Kerneområdet kan siges at være Levanten; Israel, Jordan, Libanon og Syrien. Mellemøsten er oprindelsessted for tre af de store verdensreligioner, nemlig jødedom, kristendom og islam. Derudover var det også hjemsted for nogle af de ældste kultursamfund i verden. Stedet er da også rigt på arkæologiske skatte fra oldtiden. Én af de mest og seværdige af disse er stenbyen Petra i Jordan, som er hugget ind i klipperne – nogle kan måske huske byen fra filmen “Indiana Jones og det sidste korstog”, der bl.a. blev optaget her.
Mellemøsten er en smeltedigel af nyt og gammelt, traditionelt og moderne. Store dele af området er dækket af ørken og store ubeboede områder. Her lever kameler og beduiner blandt de store sanddyner og afbilder forestillingen om det arabiske eventyr. Dog finder man også nogle få tætbefolkede byområder, mange af dem ultramoderne.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Mellemøsten eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden.

Lande i Mellemøsten

MarcoPolos forslag:
Rejser til Mellemøsten

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din drømmerejse til Mellemøsten.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Jorden rundt i ypperlig luksus

Jorden rundt i ypperlig luksus

Rejs jorden rundt i et super luksuriøst fly, og oplev nogle af verdens mest eksotiske destinationer omgivet af vanedannende luksus. Du bor på nøje udvalgte hoteller, og kan blandt andet se frem til Påskeøen, Great Barrier Reef, Angkor Wat, safari i Serengeti og Jordans ørken.

LÆS MERE
Rejsetype: Med privat jet

26 dage fra 595.000 kr.

Aktiv ferie i Mellemøsten

Rejs med Exodus til det fascinerende Mellemøsten. Oplev et spændende ørkenlandskab, og få et indblik i jeres forfædres liv, når I besøger Mellemøstens forhistoriske templer og pyramider. Exodus tilbyder en række grupperejser i forskellige tempoer, og der er også mulighed for at opleve ørkenlandskabet fra en cykelsadel. I har derfor rig mulighed for at vælge en rejse efter jeres smag.

Gå til Exodus

Et klik på knappen fører jer til Exodus' hjemmeside, som er på engelsk. Har I brug for hjælp på dansk, kan I til enhver tid kontakte os på 70 12 03 03.

MarcoPolo tilbyder grupperejser gennem det anerkendte, britiske rejsebureau Exodus, der tilbyder flere end 500 rundrejser med engelsktalende guide til alverdens lande. Rejserne foregår i mindre internationale grupper.

Petra_Kazneh set fra oven med beduin i forgrunden Mellemøsten-Exodus

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.