Mellemøsten

Rejser til Mellemøsten

Mellemøsten er ikke et præcist afgrænset område, men helt overordnet kan man kalde det stedet hvor Europa, Asien og Afrika mødes. Kerneområdet kan siges at være Levanten; Israel, Jordan, Libanon og Syrien. Mellemøsten er oprindelsessted for tre af de store verdensreligioner, nemlig jødedom, kristendom og islam. Derudover var det også hjemsted for nogle af de ældste kultursamfund i verden. Stedet er da også rigt på arkæologiske skatte fra oldtiden. Én af de mest og seværdige af disse er stenbyen Petra i Jordan, som er hugget ind i klipperne – nogle kan måske huske byen fra filmen “Indiana Jones og det sidste korstog”, der bl.a. blev optaget her.
Mellemøsten er en smeltedigel af nyt og gammelt, traditionelt og moderne. Store dele af området er dækket af ørken og store ubeboede områder. Her lever kameler og beduiner blandt de store sanddyner og afbilder forestillingen om det arabiske eventyr. Dog finder man også nogle få tætbefolkede byområder, mange af dem ultramoderne.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Aktiv ferie i Mellemøsten

Rejs med Exodus til det fascinerende Mellemøsten. Oplev et spændende ørkenlandskab, og få et indblik i jeres forfædres liv, når I besøger Mellemøstens forhistoriske templer og pyramider. Exodus tilbyder en række grupperejser i forskellige tempoer, og der er også mulighed for at opleve ørkenlandskabet fra en cykelsadel. I har derfor rig mulighed for at vælge en rejse efter jeres smag.

Gå til Exodus

Snak Mellemøsten med os - tættere på dit eventyr

Peter Schou deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel