70120303
Åben:

Rejser til Nicaragua: Kolontidsbyer og vulkaner

Rejs med MarcoPolo til Nicaragua, der er et af Mellemamerikas mest oversete rejselande. Landet har haft en problematisk historie. Men nu har roen atter sænket sig over Nicaragua, og rejsende er igen begyndt at få øjnene op for landets uturistede kolonitidsbyer, dramatiske vulkaner og rige historie.

Oplev Nicaraguas historie
Udforsk Leons enorme kirke og spanske kolonitidsbygninger i malerisk forfald, der hvisker historier om revolutioner og poeter. Kig efter mystiske stenstatuer og helleristninger på den dramatiske vulkanø Isla Ometepe, og rid i hestevogn gennem Granada, der er en af Mellemamerikas ældste og smukkeste kolonitidsbyer. I kan sågar stå på toppen af Masaya-vulkanen og se ned i det krater, spanierne troede, var indgangen til Helvede. Nicaragua er et fantastisk rejsemål i sig selv. Men det er også muligt at kombinere Nicaragua med Costa Ricas nationalparker.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 12 03 03, eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Nicaragua. Du kan også udforske vores inspirerende rejseforslag her på siden. Vi glæder os til at tilrettelægge jeres Nicaragua rejse.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Nicaragua

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din drømmerejse til Nicaragua.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Nicaragua og Costa Rica

Nicaragua og Costa Rica

Kombiner storslåede naturoplevelser i Costa Rica med smukke kolonitidsbyer, vulkaner og indianske fortidskulturer i Nicaragua.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

14 dage fra 27.250 kr

Aktiv ferie i Nicaragua

Oplev Nicaragua med Exodus! Går turen til Mellemamerika kan en grupperejse med Exodus meget vel være det helt rette for jer. Her oplever du Nicaragua i kombination med andre lande og får dermed et væld af spændende oplevelser.

Gå til Exodus

Et klik på knappen fører jer til Exodus' hjemmeside, som er på engelsk. Har I brug for hjælp på dansk, kan I til enhver tid kontakte os på 70 12 03 03.

MarcoPolo tilbyder grupperejser gennem det anerkendte, britiske rejsebureau Exodus, der tilbyder flere end 500 rundrejser med engelsktalende guide til alverdens lande. Rejserne foregår i mindre internationale grupper.

Nicaragua - grupperejse Nicaragua - Masaya vulkanen

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.