Nicaragua

Rejser til Nicaragua: Kolontidsbyer og vulkaner

Rejs med MarcoPolo til Nicaragua, der er et af Mellemamerikas mest oversete rejselande. Landet har haft en problematisk historie. Men nu har roen atter sænket sig over Nicaragua, og rejsende er igen begyndt at få øjnene op for landets uturistede kolonitidsbyer, dramatiske vulkaner og rige historie.

Oplev Nicaraguas historie
Udforsk Leons enorme kirke og spanske kolonitidsbygninger i malerisk forfald, der hvisker historier om revolutioner og poeter. Kig efter mystiske stenstatuer og helleristninger på den dramatiske vulkanø Isla Ometepe, og rid i hestevogn gennem Granada, der er en af Mellemamerikas ældste og smukkeste kolonitidsbyer. I kan sågar stå på toppen af Masaya-vulkanen og se ned i det krater, spanierne troede, var indgangen til Helvede. Nicaragua er et fantastisk rejsemål i sig selv. Men det er også muligt at kombinere Nicaragua med Costa Ricas nationalparker.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Aktiv ferie i Nicaragua

Oplev Nicaragua med Exodus! Går turen til Mellemamerika kan en grupperejse med Exodus meget vel være det helt rette for jer. Her oplever du Nicaragua i kombination med andre lande og får dermed et væld af spændende oplevelser.

Gå til Exodus

Snak Nicaragua med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel