70120303
Åben:

Rejser til Mexico: Strandferie og indianertempler

Rejs til Mexico med MarcoPolo. Her er farverige markeder, imponerende ruiner og traditionelle indianerlandsbyer blot et lille uddrag af de mange oplevelser en Mexico rejse byder på.

Fantastiske strande
Er I til strandferie, findes de mest charmerende feriebyer her ved den caribiske kyst med hvide sandstrande og turkisblåt hav, samt verdens næststørste koralrev, Great Mayan Reef.

Aztekerruiner og skyskrabere
Mexico City er bygget på ruinerne af aztekernes gamle hovedstad. Tenochtitlán – som byen hed dengang – blev jævnet med jorden af de spanske erobrere, men man kan stadig besøge de resterende gamle templer og pyramider, som i dag ligger side om side med spejlblanke skyskrabere. Byen byder også på grønne parker og hyggelige gader, så gå en tur og lad jer forføre af den charmerende mexikanske stemning.

Få et tilbud på din Mexico rejse
Kontakt en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en foresporgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Mexico eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden. Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Mexico rejse.

Kom til gratis foredrag om Mexico, Guatemala og Belize – læs mere her.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Mexico

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Mexico.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Mexico, Guatemala og Belize

Mexico, Guatemala og Belize

Oplev fantastiske ruinbyer, lækre tropestrande, farverige indianermarkeder og smukke kolonitidsbyer på denne rundrejse til Mexico, Guatemala og Belize.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie

17 dage fra 31.550 kr.

Mexicos højdepunkter

Mexicos højdepunkter

På denne rundrejse opleves Mexicos mange højdepunkter. Imponerende ruiner, farverige markeder og traditionelle indianerlandsbyer. Slut af med strandferie ved Mexicos caribiske kyst.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie

16 dage fra 19.350 kr.

Mexicos kulturelle hjerte

Mexicos kulturelle hjerte

Læg de gængse turistruter i Mexico bag jer, og oplev en sand perlerække af storslåede ruinbyer, hyggelige kolonitidsbyer og ægte mexicansk kultur.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

11 dage fra 21.450 kr.

Ferieparadiset Mexico

Ferieparadiset Mexico

Bo i egen bungalow på stranden i Mexico. Oplev ægte mexicansk atmosfære i den charmerende ferieby Playa del Carmen eller dyk på verdens næststørste koralrev Great Mayan Reef lige ud for kysten.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Naturoplevelser, Strandferie

9 dage fra 15.550 kr.

Aktiv ferie i Mexico

Tag med Exodus til Mexico, og få en oplevelse for livet. Besøg for eksempel Yucatan Halvøen på cykel, eller udforsk ældgamle mayaruiner, små indianerlandsbyer og ufremkommelig regnskov. Ligegyldig hvilken tur I vælger, rejser I i selskab med en gruppe og en dygtig guide, som undervejs giver jer et godt indblik i landets historie og kultur.

Gå til Exodus

Et klik på knappen fører jer til Exodus' hjemmeside, som er på engelsk. Har I brug for hjælp på dansk, kan I til enhver tid kontakte os på 70 12 03 03.

MarcoPolo tilbyder grupperejser gennem det anerkendte, britiske rejsebureau Exodus, der tilbyder flere end 500 rundrejser med engelsktalende guide til alverdens lande. Rejserne foregår i mindre internationale grupper.

Tulum Mexico Hvalhaj Mexico (Exodus)

Oplevelser i Mexico

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Mexico.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Hotel Posada Real - badeferie i Puerto Escondido

Hotel Posada Real - badeferie i Puerto Escondido

Posada Real Puerto Escondido ligger smukt mellem høje slanke palmer ned til Puerto Escondidos flotte sandstrand. Resortet byder på pæne og komfortable værelser samt et væld af faciliteter såsom restauranter, to swimmingpools, tennisbane, beach volleyball og sågar en lille putting green-golfbane. Opholdet inkluderer ”All-inclusive” så se frem til ren afslapning og forkælelse i skønne omgivelser. Trods hotellets mange faciliteter og størrelse er stemningen nemlig ualmindelig afslappet, og inden længe er I helt nede i gear.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Strandferie

4 dage fra 2300 kr.

Svøm med hvalhajer

Svøm med hvalhajer

Hver sommer samler hundredvis af hvalhajer sig i det lune, klare vand mellem Isla Mujeres og Isla Holbox nord for Cancun. Det giver en helt unik mulighed for at komme tæt på disse godmodige og ufarlige giganter.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser

1 dag fra 1650 kr.

Hotel Escondido - afslappet luksus badeferie

Hotel Escondido - afslappet luksus badeferie

Drømmer I om en stråtækt hytte direkte på stranden med Stillehavet på den ene side og de solbagte Sierra Madre del Sur-bjerge i horisonten på den anden. Vel at mærke uden at gå på kompromis med komforten? Så er Hotel Escondido et perfekte bud på afslappet luksus i rolige, tilbagelænede omgivelser. Hytterne er gennemført luksuriøse med god brug af naturlige materialer, masser af privatliv og en fantastisk udsigt over stranden og havet fra den private pool på terrassen.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Strandferie

4 dage fra 6300 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.