Rejser til Mexico: Strandferie og indianertempler

Eventyret lever i bedste velgående i Mexico. Her kan du shoppe på farverige markeder, udforske imponerende ruinbyer fra gamle civilisationer og nyde stemningen i de utallige smukke kolonitidsbyer, hvor brolagte gader og smukke pladser flankeres af historiske bygninger i stærke farver. Du kan også svømme i underjordiske floder, kigge efter tukaner i junglen og sejle mellem lodrette klippevægge. Og når sulten melder sig, kan du glæder dig til mødet med det velsmagende og dybt varierede mexicanske køkken. Efter de mange oplevelser kan rejsen fuldendes med badeferie ved Yucatan-halvøens hvide sandstrande og turkisblå hav. Under overfladen gemmer sig verdens næststørste koralrev, og på nogle tidspunkter af året er det muligt at svømme med mægtige hvalhajer i farvandet omkring Box Holbox. Mexico bugner af seværdigheder, og ikke to drømmerejser til Mexico er ens. Derfor sammensætter vi din Mexico rejse helt efter dine ønsker.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Oplevelser i Mexico

Oplev det farverige Mexico

Snak Mexico med os - tættere på dit eventyr

Karin Rasmussen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Aktiv ferie i Mexico

Tag med Exodus til Mexico, og få en oplevelse for livet. Besøg for eksempel Yucatan Halvøen på cykel, eller udforsk ældgamle mayaruiner, små indianerlandsbyer og ufremkommelig regnskov. Ligegyldig hvilken tur I vælger, rejser I i selskab med en gruppe og en dygtig guide, som undervejs giver jer et godt indblik i landets historie og kultur.

Gå til Exodus
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel