Mexico

Rejser til Mexico: Strandferie og indianertempler

Rejs til Mexico med MarcoPolo. Her er farverige markeder, imponerende ruiner og traditionelle indianerlandsbyer blot et lille uddrag af de mange oplevelser en Mexico rejse byder på.

Fantastiske strande
Er I til strandferie, findes de mest charmerende feriebyer her ved den caribiske kyst med hvide sandstrande og turkisblåt hav, samt verdens næststørste koralrev, Great Mayan Reef.

Aztekerruiner og skyskrabere
Mexico City er bygget på ruinerne af aztekernes gamle hovedstad. Tenochtitlán – som byen hed dengang – blev jævnet med jorden af de spanske erobrere, men man kan stadig besøge de resterende gamle templer og pyramider, som i dag ligger side om side med spejlblanke skyskrabere. Byen byder også på grønne parker og hyggelige gader, så gå en tur og lad jer forføre af den charmerende mexikanske stemning.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Oplevelser i Mexico

Aktiv ferie i Mexico

Tag med Exodus til Mexico, og få en oplevelse for livet. Besøg for eksempel Yucatan Halvøen på cykel, eller udforsk ældgamle mayaruiner, små indianerlandsbyer og ufremkommelig regnskov. Ligegyldig hvilken tur I vælger, rejser I i selskab med en gruppe og en dygtig guide, som undervejs giver jer et godt indblik i landets historie og kultur.

Gå til Exodus

Snak Mexico med os - tættere på dit eventyr

Karin Rasmussen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel