70120303
Åben:

Rejser til Guatemala: Højlandsindianere og jungleruiner

Rejs med MarcoPolo til Guatemala. Efter år med tumult, har roen nu atter sænket sig over landet, og eventyrlystne rejsende er begyndt at få øjnene op for Guatemalas farverige indianermarkeder, himmelstræbende vulkaner, smukke kolonitidsbyer og fantasiske jungleruiner.

Nyd en kop lokal kaffe i morgensolen omgivet af spanske kolonitidsbygninger og barokkirker i Antigua Guatemala. Bestig den rygende vulkan Pacaya, og prut om prisen med højlandsindianere i farvestrålende dragter på markedet i Chichicastenango. Glem heller ikke Atitlan-søen, hvor vulkaner spejler sig i det blanke vand, og hverdagslivet udfolder sig i små lokale landsbyer langs bredden. Helt andre oplevelser venter i Guatemalas flade lavland. Her ligger fantastiske ruinbyer skjult mellem junglens træer, hvor tukaner søger føde i trækronerne, næsebjørne snuser rundt i skovbunden, og brøleabernes kald gjalder gennem det tidlige morgengry.  Dette er blot nogle få af de mange oplevelser, der er med til at gøre Guatemala til et af de mest eksotiske og oversete rejselande i Latinamerika.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 12 03 03, send en forespørgsel, eller udforsk vores inspirerende rejseforslag her på siden. Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Guatemala rejse.

Kom til gratis foredrag om Mexico, Guatemala og Belize – læs mere her.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Guatemala

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din drømmerejse til Guatemala.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Mexico, Guatemala og Belize

Mexico, Guatemala og Belize

Oplev fantastiske ruinbyer, lækre tropestrande, farverige indianermarkeder og smukke kolonitidsbyer på denne rundrejse til Mexico, Guatemala og Belize.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie

17 dage fra 31.550 kr.

Aktiv ferie i Guatemala

Exodus arrangerer flere grupperejse til Guatemala, som byder på spanske kolonitidsbygninger, smukke barokkirker, mægtige vulkaner, lokale markeder og smukke søer. Med Exodus oplever I Mellemamerika i en gruppe anført af en dygtig guide, hvilket er med til at gøre rejsen til noget helt særligt.

Gå til Exodus

Et klik på knappen fører jer til Exodus' hjemmeside, som er på engelsk. Har I brug for hjælp på dansk, kan I til enhver tid kontakte os på 70 12 03 03.

MarcoPolo tilbyder grupperejser gennem det anerkendte, britiske rejsebureau Exodus, der tilbyder flere end 500 rundrejser med engelsktalende guide til alverdens lande. Rejserne foregår i mindre internationale grupper.

Guatemala - Tikal - den store plads midt i ruinbyen Guatemala - Sunil Volkanen - grupperejse

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.