Guatemala

Rejser til Guatemala: Højlandsindianere og jungleruiner

Rejs med MarcoPolo til Guatemala. Efter år med tumult, har roen nu atter sænket sig over landet, og eventyrlystne rejsende er begyndt at få øjnene op for Guatemalas farverige indianermarkeder, himmelstræbende vulkaner, smukke kolonitidsbyer og fantasiske jungleruiner.

Nyd en kop lokal kaffe i morgensolen omgivet af spanske kolonitidsbygninger og barokkirker i Antigua Guatemala. Bestig den rygende vulkan Pacaya, og prut om prisen med højlandsindianere i farvestrålende dragter på markedet i Chichicastenango. Glem heller ikke Atitlan-søen, hvor vulkaner spejler sig i det blanke vand, og hverdagslivet udfolder sig i små lokale landsbyer langs bredden. Helt andre oplevelser venter i Guatemalas flade lavland. Her ligger fantastiske ruinbyer skjult mellem junglens træer, hvor tukaner søger føde i trækronerne, næsebjørne snuser rundt i skovbunden, og brøleabernes kald gjalder gennem det tidlige morgengry.  Dette er blot nogle få af de mange oplevelser, der er med til at gøre Guatemala til et af de mest eksotiske og oversete rejselande i Latinamerika.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Aktiv ferie i Guatemala

Exodus arrangerer flere grupperejse til Guatemala, som byder på spanske kolonitidsbygninger, smukke barokkirker, mægtige vulkaner, lokale markeder og smukke søer. Med Exodus oplever I Mellemamerika i en gruppe anført af en dygtig guide, hvilket er med til at gøre rejsen til noget helt særligt.

Gå til Exodus

Snak Guatemala med os - tættere på dit eventyr

Karin Rasmussen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel