70120303
Åben:

Rejser til Viñales-dalen: Tobak, kalkstensbjerge og lokale bønder

Landskabet i Viñales-dalen domineres af de pukkelformede kalkstensbjerge, Mogotes, der skyder lodret op mellem bananpalmer, mangotræer og grønne tobaksmarker. På vejene ses bønder i stråhatte, der kommer cyklende eller ridende forbi pulsende på cigarer. På markerne trækkes plovene gennem den røde jord af okser, der også tjener som transportmiddel til og fra marken.

Vejen til provinshovedstaden Pinar del Rio fører gennem et område, der kaldes Vuelta Abajo. Det er bladene fra dette område, der ender på Havanas cigarfabrikker, hvor mærker som Cohiba, Montecristo og Romeo y Julieta rulles.

Fortsæt mod Cueva del Indio, Indianergrotten. Mange af bjergene i og omkring dalen er hule og rummer fantastiske grotter, der gennemstrømmes af underjordiske floder. Indianergrotten blev i sin tid brugt af de indfødte indianere som gravplads. Siden søgte de tilflugt her under spaniernes erobring af øen.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Viñales-dalen

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Viñales-dalen.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse

 

La bella Cuba

La bella Cuba

Oplev det bedste af Cuba på kort tid. Og oplev cubanernes Cuba. Rejsen går til øens største attraktioner og smukke gamle byer. En intens rejse ind i Cubas unikke sjæl.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

9 dage fra 22.750 kr.

Oplevelser i Viñales-dalen

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Viñales-dalen.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Las Terrazas og Viñalesdalen

Las Terrazas og Viñalesdalen

Las Terrazas og Viñalesdalen venter storslåede naturoplevelser og et møde med de lokale tobaksbønder, der viser hvordan en ægte Havannacigar bliver til. De skovklædte terrasser i Rosario-bjergene danner rammerne om den frodige dal, Las Terrazas, og her kan I bl.a. opleve en kunstnerkoloni, der sælger malerier fra åbne værksteder.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

3 dage fra 2.700 kr