Viñales-dalen

Rejser til Viñales-dalen: Tobak, kalkstensbjerge og lokale bønder

Landskabet i Viñales-dalen domineres af de pukkelformede kalkstensbjerge, Mogotes, der skyder lodret op mellem bananpalmer, mangotræer og grønne tobaksmarker. På vejene ses bønder i stråhatte, der kommer cyklende eller ridende forbi pulsende på cigarer. På markerne trækkes plovene gennem den røde jord af okser, der også tjener som transportmiddel til og fra marken.

Vejen til provinshovedstaden Pinar del Rio fører gennem et område, der kaldes Vuelta Abajo. Det er bladene fra dette område, der ender på Havanas cigarfabrikker, hvor mærker som Cohiba, Montecristo og Romeo y Julieta rulles.

Fortsæt mod Cueva del Indio, Indianergrotten. Mange af bjergene i og omkring dalen er hule og rummer fantastiske grotter, der gennemstrømmes af underjordiske floder. Indianergrotten blev i sin tid brugt af de indfødte indianere som gravplads. Siden søgte de tilflugt her under spaniernes erobring af øen.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Oplevelser i Viñales-dalen

Snak Viñales-dalen med os - tættere på dit eventyr

Karin Rasmussen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel