70120303
Åben:

Rejser til Varadero: Strand, hav og gode hoteller

Drømmer I om at slappe af i palmernes skygge på en af Caribiens bedste strande, bliver det ikke bedre end Varadero. Stranden er 22 km lang, sandet er hvidt og blødt, og vandet har den helt rigtige turkisblå farve. Hotelstandarden er tilmed høj, og mange hoteller tilbyder all-inclusive.
Varadero indbyder til afslapning i vandkanten. Men området byder også på mulighed for snorkling og dykning ved farvestrålende koralrev. Andre typer af sejlsports udbydes også, og det er værd at udforske de nærliggende mangrover, hvor en flok delfiner typisk holder til.
Varadero handler først og fremmest om sol, strand og vand. Men ønsker I at opleve mere af den cubanske kultur, er det I høj grad værd at leje en bil eller tage en organiseret tur væk fra kysten, hvor I kan opleve den cubanske hverdag udfolde sig i de små landsbyer. Eller kombiner badeferien i Varadero med nogle dage i hyggelige Havanna, hvor gamle velplejede amerikanske dollargrin triller rundt mellem bygninger fra den spanske kolonitid i forskellige grader af malerisk forfald.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Varadero

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Varadero.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Kør-selv på Cuba

Kør-selv på Cuba

Oplev Cuba og denne fantastiske ø med jer selv bag rattet i en lejet bil. Side om side med gamle amerikanske dollargrin, hestevogne og cyklister bestemmer I selv farten…

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Kør-selv, Strandferie

14 dage fra 24.550 kr.

Oplevelser i Varadero

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Varadero.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Kultur og strand i Havanna og Varadero

Kultur og strand i Havanna og Varadero

Iberostar Tainos er beliggende 13 km udenfor Varadero by og direkte ned til den smukke Varadero Beach. All-inclusive hotellet er bygget som en lille farverig, caribisk by og er omgivet af tropiske haver og finkornede bountystrande.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Spa og wellness, Strandferie

7 dage fra 5.665 kr.