Rejser til Varadero: Strand, hav og gode hoteller

Drømmer I om at slappe af i palmernes skygge på en af Caribiens bedste strande, bliver det ikke bedre end Varadero. Stranden er 22 km lang, sandet er hvidt og blødt, og vandet har den helt rigtige turkisblå farve. Hotelstandarden er tilmed høj, og mange hoteller tilbyder all-inclusive.
Varadero indbyder til afslapning i vandkanten. Men området byder også på mulighed for snorkling og dykning ved farvestrålende koralrev. Andre typer af sejlsports udbydes også, og det er værd at udforske de nærliggende mangrover, hvor en flok delfiner typisk holder til.
Varadero handler først og fremmest om sol, strand og vand. Men ønsker I at opleve mere af den cubanske kultur, er det I høj grad værd at leje en bil eller tage en organiseret tur væk fra kysten, hvor I kan opleve den cubanske hverdag udfolde sig i de små landsbyer. Eller kombiner badeferien i Varadero med nogle dage i hyggelige Havanna, hvor gamle velplejede amerikanske dollargrin triller rundt mellem bygninger fra den spanske kolonitid i forskellige grader af malerisk forfald.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Rejseforslag

Oplevelser i Varadero

Artikler

Her finder du eksempler på oplevelser i Varadero udvalgt af MarcoPolos lokalkendte eksperter.
Oplevelserne kan bruges som inspiration til din rejse, der laves unikt til dig.

Snak Varadero med os - tættere på dit eventyr

Pernille Heivert deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel