Rejser til Trinidad: Kolonitid, palæer og byliv

En rejse til Trinidad er både spændende og smuk. Byen opleves bedst til fods, så gå på oplevelse i den smukke by. Flere steder på jeres vej vil I komme inden for i gamle palæer, som for eksempel Museo Romántico, der har til huse i det, der engang var palæ for en lokal sukkerbaron. I dag er det indrettet som museum med genstande fra de mange gamle palæer i byen.

Hovedattraktionen er dog livet i gaderne og stemningen i byen. Bybilledet er præget af fornemme bygninger fra kolonitiden, gamle pastelfarvede huse med røde tegltage og gader med toppede brosten, hvor kvinderne sidder og broderer hvide duge, og mændene fletter de karakteristiske stråhatte. Der er næsten ingen trafik, og man har en følelse af, at tiden har stået stille i Trinidad.

Om aftenen er der masser af liv og atmosfære på de små, stemningsfulde barer og i de hyggelige restauranter. På Casa de la Trova er der musik hver aften – og af og til også om dagen. Lidt uden for byen ligger Sukkermøllernes Dal.

Her, i de store sukkerrørsplantager, tog spanierne først livet af de indfødte indianere, og senere hentede de slaver fra Afrika. Med disse slaver skabte de en sukkerproduktion, der gjorde Trinidad til en af Cubas rigeste og smukkeste byer.

Trænger I til total afslapning og en tur i bølgerne, så ligger den kilometerlange hvide strand, Playa Ancón, blot seks km fra Trinidad. Hyr en taxi, eller en tag en af de busser, som regelmæssigt afgår fra Trinidad til Ancón-stranden.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Artikler

Her finder du eksempler på oplevelser i Trinidad udvalgt af MarcoPolos lokalkendte eksperter.
Oplevelserne kan bruges som inspiration til din rejse, der laves unikt til dig.

Snak Trinidad med os - tættere på dit eventyr

Karin Rasmussen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel