70120303
Åben:

Rejser til Trinidad: Kolonitid, palæer og byliv

En rejse til Trinidad er både spændende og smuk. Byen opleves bedst til fods, så gå på oplevelse i den smukke by. Flere steder på jeres vej vil I komme inden for i gamle palæer, som for eksempel Museo Romántico, der har til huse i det, der engang var palæ for en lokal sukkerbaron. I dag er det indrettet som museum med genstande fra de mange gamle palæer i byen.

Hovedattraktionen er dog livet i gaderne og stemningen i byen. Bybilledet er præget af fornemme bygninger fra kolonitiden, gamle pastelfarvede huse med røde tegltage og gader med toppede brosten, hvor kvinderne sidder og broderer hvide duge, og mændene fletter de karakteristiske stråhatte. Der er næsten ingen trafik, og man har en følelse af, at tiden har stået stille i Trinidad.

Om aftenen er der masser af liv og atmosfære på de små, stemningsfulde barer og i de hyggelige restauranter. På Casa de la Trova er der musik hver aften – og af og til også om dagen. Lidt uden for byen ligger Sukkermøllernes Dal.

Her, i de store sukkerrørsplantager, tog spanierne først livet af de indfødte indianere, og senere hentede de slaver fra Afrika. Med disse slaver skabte de en sukkerproduktion, der gjorde Trinidad til en af Cubas rigeste og smukkeste byer.

Trænger I til total afslapning og en tur i bølgerne, så ligger den kilometerlange hvide strand, Playa Ancón, blot seks km fra Trinidad. Hyr en taxi, eller en tag en af de busser, som regelmæssigt afgår fra Trinidad til Ancón-stranden.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Trinidad

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Trinidad.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
La bella Cuba

La bella Cuba

Oplev det bedste af Cuba på kort tid. Og oplev cubanernes Cuba. Rejsen går til øens største attraktioner og smukke gamle byer. En intens rejse ind i Cubas unikke sjæl.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

9 dage fra 22.750 kr.

Kør-selv på Cuba

Kør-selv på Cuba

Oplev Cuba og denne fantastiske ø med jer selv bag rattet i en lejet bil. Side om side med gamle amerikanske dollargrin, hestevogne og cyklister bestemmer I selv farten…

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Kør-selv, Strandferie

14 dage fra 24.550 kr.

Cubas bedste – fra vest til øst

Cubas bedste – fra vest til øst

Denne unikke rejse går til det østlige Cuba, som kun få turister finder vej til. Men I oplever også alle de kendte højdepunkter som Havanna, Trinidad og Vinales.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

17 dage fra 24.550 kr.