Santa Clara

Rejser til Santa Clara: En rejse til revolutionens vugge

En rejse til Santa Clara er en rejse til revolutionens vugge. I december 1958 angreb oprørsstyrkerne Santa Clara, og efter blot to dages kampe indtog de byen. Santa Clara var den første by, der blev befriet fra Batistas hær og diktatur.

I dag er der indrettet museer og opført monumenter til minde om det berømte slag og den mand, der stod i spidsen for oprørsstyrken; argentineren Ernesto Che Guevara. Ved den store statue af Che Guevara på Plaza de la Revolución findes det mausoleum, hvor han blev stedt til hvile i 1997, da hans jordiske rester blev ført til Cuba fra Bolivia. Her er der også indrettet et museum, der giver et godt indblik i den legendariske oprørsleders liv og hans rolle i den cubanske revolution.

I omegnen af Santa Clara finder I smukke landbrugsområder med kvæg, tobak, sukkerplantager og små søvnige fiskerlandsbyer, der bestemt er et besøg værd.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Snak Santa Clara med os - tættere på dit eventyr

Karin Rasmussen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel