70120303
Åben:

Rejser til Santa Clara: En rejse til revolutionens vugge

En rejse til Santa Clara er en rejse til revolutionens vugge. I december 1958 angreb oprørsstyrkerne Santa Clara, og efter blot to dages kampe indtog de byen. Santa Clara var den første by, der blev befriet fra Batistas hær og diktatur.

I dag er der indrettet museer og opført monumenter til minde om det berømte slag og den mand, der stod i spidsen for oprørsstyrken; argentineren Ernesto Che Guevara. Ved den store statue af Che Guevara på Plaza de la Revolución findes det mausoleum, hvor han blev stedt til hvile i 1997, da hans jordiske rester blev ført til Cuba fra Bolivia. Her er der også indrettet et museum, der giver et godt indblik i den legendariske oprørsleders liv og hans rolle i den cubanske revolution.

I omegnen af Santa Clara finder I smukke landbrugsområder med kvæg, tobak, sukkerplantager og små søvnige fiskerlandsbyer, der bestemt er et besøg værd.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Santa Clara

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Santa Clara.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Kør-selv på Cuba

Kør-selv på Cuba

Oplev Cuba og denne fantastiske ø med jer selv bag rattet i en lejet bil. Side om side med gamle amerikanske dollargrin, hestevogne og cyklister bestemmer I selv farten…

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Kør-selv, Strandferie

14 dage fra 24.550 kr.