70120303
Åben:

Rejser til Baracoa: Et uopdaget tropisk paradis

Rejs til Baracoa og oplev Cubas ældste koloniale by. Baracoa er malerisk, og de utallige palmer langs kysten giver området et præg af en sydhavsø eller et uopdaget tropisk paradis.

Byen var den første spanske bosættelse, grundlagt i 1512 af Diego Veláquez. Den forblev isoleret, indtil hovedvejen til Guantánamo og Santiago de Cuba blev bygget i 1960’erne.

Det mest karakteristiske kendetegn for byen er det fladtoppede bjerg El Yunque.

Dagligdagslivet her bærer først og fremmest præg af en afslappet atmosfære, hvor dagens højdepunkt er et skyggefuldt spil domino, hvilket er utroligt populært i Cuba.

Baracoa er en fantastisk by at opleve til fods, og I kan let bruge timer på bare at nyde de mange detaljer i gadebilledet, de maleriske gamle huse og den smukke beliggenhed ud til havet.

Gaderne i Baracoa er uimodståeligt maleriske i de sene eftermiddagstimer, og de er et sandt mekka for fotografer. På havnepromenaden finder I et privat marked for landbrugsprodukter, og i weekenden fylder levende musik ofte Parque Independencia.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Baracoa

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Baracoa.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Cubas bedste – fra vest til øst

Cubas bedste – fra vest til øst

Denne unikke rejse går til det østlige Cuba, som kun få turister finder vej til. Men I oplever også alle de kendte højdepunkter som Havanna, Trinidad og Vinales.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

17 dage fra 24.550 kr.