Baracoa

Rejser til Baracoa: Et uopdaget tropisk paradis

Rejs til Baracoa og oplev Cubas ældste koloniale by. Baracoa er malerisk, og de utallige palmer langs kysten giver området et præg af en sydhavsø eller et uopdaget tropisk paradis.

Byen var den første spanske bosættelse, grundlagt i 1512 af Diego Veláquez. Den forblev isoleret, indtil hovedvejen til Guantánamo og Santiago de Cuba blev bygget i 1960’erne.

Det mest karakteristiske kendetegn for byen er det fladtoppede bjerg El Yunque.

Dagligdagslivet her bærer først og fremmest præg af en afslappet atmosfære, hvor dagens højdepunkt er et skyggefuldt spil domino, hvilket er utroligt populært i Cuba.

Baracoa er en fantastisk by at opleve til fods, og I kan let bruge timer på bare at nyde de mange detaljer i gadebilledet, de maleriske gamle huse og den smukke beliggenhed ud til havet.

Gaderne i Baracoa er uimodståeligt maleriske i de sene eftermiddagstimer, og de er et sandt mekka for fotografer. På havnepromenaden finder I et privat marked for landbrugsprodukter, og i weekenden fylder levende musik ofte Parque Independencia.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Snak Baracoa med os - tættere på dit eventyr

Karin Rasmussen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel