Rejser til Cuba: Strand, livsglæde og magiske Havanna

Rejs til Cuba med MarcoPolo og oplev byer, der prydes af bygninger i gammel spansk kolonistil, små torve, salsarytmer, folk i farvestrålende klæder og gamle amerikanerbiler.

På Cuba møder I desuden den skønneste frodige natur og fine sandstrande, som indbyder til afslapning i vandkanten.

Snyd ikke jer selv for at prøve en ægte cubansk cigar og nyde den originale mojito, der er lavet på den helt rigtige rom.

Mødet med de lokale cubanere vil uden tvivl være med til at gøre jeres besøg til noget ganske særligt. De er gæstfrie og smilende, og der er liv og god stemning dag og nat på Cuba.

Efter USA og Cuba har genetableret de diplomatiske forbindelser, har der været ualmindelig stor interesse for at opleve Castros gamle Cuba, inden landet ændrer sig for meget. Det betyder i øjeblikket længere svartider end normalt fra vores samarbejdspartner på Cuba. Det betyder også en forhøjet efterspørgsel efter landets alt for få hotelværelser. Derfor er det meget vigtigt at bestille i rigtig god tid for at få plads på de bedste hoteller på populære destinationer, inden de bliver udsolgt. Det gælder ikke mindst i perioden fra november til april, hvor klimaet på Cuba er ideelt. Jo tidligere man bestiller, jo flere valgmuligheder har man.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Oplevelser på Cuba

Snak Cuba med os - tættere på dit eventyr

Pernille Heivert deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Aktiv rejse i Cuba

Rejs med Exodus til Cuba, og få en smagsprøve på landets livsglæde og tropiske stemning. I kan blandt andet opleve den smukke ø på cykel eller tage hele familien med på en sjov og afslappende grupperejse, hvor I nyder de smukke strande, vandfald og gamle stemningsfulde byer.

Gå til Exodus
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel