70120303
Åben:

Rejser til Belize: Tropestrande og jungleruiner

Rejs med MarcoPolo til Belize et lille land i den østlige del af af Mellemamerika. Det er let at overse Belize, når rejser til Mellemamerika planlægges.  Men det er synd, for Belize byder på et væld af spændende oplevelser for eventyrlystne rejsende. Udforsk uturistede mayaruiner såsom Caracol i Belizes jungle, kig efter jaguarer, tukaner og aber mellem regnskovens træer og sejl gennem mayaernes begravelseshuler blandt potteskår og skeletter ved San Ignacio. Udforsk også garifuna-kulturens dybe afrikanske rødder, inden rejsestøvet vaskes af på vidunderlige tropeøer som Cay Caulker og Ambergris Cay, der byder på hvide sandstrande, slanke palmer og fantastisk snorkling ved verdens næststørste koralrev.

Rejser til Belize byder ikke blot på stor variation. Klimaet er vidunderligt, afstandene er små, og det officielle sprog er engelsk. Hvilket gør det let at rejse i Belize.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 12 03 03, eller send en forespørgsel og få et tilbud på en skræddersyet rejse til Belize. Udforsk også vores inspirerende rejseforslag her på siden. Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres rejse til Belize.

Kom til gratis foredrag om Mexico, Guatemala og Belize – læs mere her.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Belize

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din drømmerejse til Belize.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Mexico, Guatemala og Belize

Mexico, Guatemala og Belize

Oplev fantastiske ruinbyer, lækre tropestrande, farverige indianermarkeder og smukke kolonitidsbyer på denne rundrejse til Mexico, Guatemala og Belize.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie

17 dage fra 31.550 kr.

Aktiv ferie i Belize

Med Exodus kan I opleve Belize i kombination med andre lande i Mellemamerika. Landet byder på mange spændende oplevelser som for eksempel smukke mayaruiner, dyb jungle og skønne tropeøer. Udforsk Exodus' udvalg af grupperejser til Belize og Mellemamerika, og find den helt rette rejse for jer

Gå til Exodus

Et klik på knappen fører jer til Exodus' hjemmeside, som er på engelsk. Har I brug for hjælp på dansk, kan I til enhver tid kontakte os på 70 12 03 03.

MarcoPolo tilbyder grupperejser gennem det anerkendte, britiske rejsebureau Exodus, der tilbyder flere end 500 rundrejser med engelsktalende guide til alverdens lande. Rejserne foregår i mindre internationale grupper.

Belize - Xunantunich Belize - Cayo Ambergris - snorkling - koralrev

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.