Seychellerne

Rejser til Seychellerne: Hvor dagdrømme bliver til virkelighed

Seychellerne er som taget ud af en dagdrøm med hvide strande, slanke palmer og vidunderligt turkisblåt vand, der indbyder til afslapning på stranden. Læg dertil en række fantastiske hoteller, hvor afslapning og forkælelse går hånd i hånd med høj service og masser af tid til at nyde de skønne omgivelser. Du kan også hoppe i det klare, varme vand og snorkle blandt farvestrålende fisk og koraller. Eller udforsk den eksotiske lokal kultur, der har rødder i både Europa, Asien og Afrika. Øernes rige historie ses også i det lokale køkken, hvor dugfriske fisk, frugter og grønsager tilberedes med inspiration fra så fjerne egne som Frankrig, Kina, Indien og det afrikanske kontinent. Et bedre sted at gøre dagdrømme til virkelighed findes næppe.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Oplev Seychellerne med rejseleder

Stå til søs på en traditionel skonnert i otte dage og udforsk Seychellernes frodige tropeøer i en international gruppe med engelsktalende rejseleder. Undervejs besøger ud afsidesliggende øer, snorkler ved uberørte koralrev og kommer tæt på øgruppens rige dyreliv både over og under havoverfladen.

Gå til Exodus

Et hotel er meget mere end blot et sted at sove

Snak Seychellerne med os - tættere på dit eventyr

Karin Rasmussen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel