Vietnam

Rejser til Vietnam: Rismarker, Ha Long og fantastiske strande

Rejs til Vietnam med MarcoPolo. Her er risterrasser indhyllet i tågedis, livlige markeder, smukke strande og lokale indbyggere i farverige klæder blot nogle af de mange magiske indtryk, du kan se frem til. Måske drømmer du om at glide gennem Mekong-deltaets labyrint af vandveje, eller udforske Hanoi bag på en vespa-scooter. Måske går drømmene mere i retning af Hués gamle kejsergrave, vandreture til minoritetsgrupper i bjergene eller solnedgang over klippeøerne i Halong-bugten? Alle rejsedrømme er forskellige, og derfor sammensætter vi din Vietnam rejse helt efter dine ønsker.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Aktiv ferie i Vietnam

Exodus tilbyder flere spændende grupperejser til Vietnam. Rejs for eksempel fra nord til syd og oplev landets største seværdigheder. I kan også tage på vandretur gennem de smukke, grønne landskaber eller spænde cykelhjelmen og møde den lokale befolkning, når I cykler ad små veje til landets sjældent besøgte afkroge.

Gå til Exodus

Rejseforedrag om Vietnam, Laos og Cambodia

Kom til rejseforedrag og hør om tre af Asiens mest eksotiske lande. Undervejs ser vi naturligvis solopgangen over Angkor Wat, sejler mellem dramatiske kalkstensbjerge i Ha Long-Bugten og besøger Laos’ gamle kongeby Luang Prabang. Men i løbet af foredraget hører du også om en række mindre kendte steder langt væk fra de gængse turistruter, og du får en mængde praktiske informationer.

Læs mere her

Snak Vietnam med os - tættere på dit eventyr

Bettina Toldbod deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel