70120303
Åben:

Rejser til Uzbekistan: Et møde med Silkevejens karavanebyer

I århundreder drog modige købmænd ud på den lange og farefulde rejse af Silkevejen for at bringe eksotiske varer, ideer og kulturer mellem Europa og Asien. Silkevejens æra er måske nok forbi, men atmosfæren og levnene fra dengang kan stadig opleves i Uzbekistans legendariske karavanebyer Samarkand, Bukhara og Khiva. Her bugner det af storslåede moskéer og smukke koranskoler bag de stærke fæstningsmure.

Men stemningen fra Silkevejen lever ikke kun i de tusindvis af historiske bygninger. Uzbekistan byder også på en imødekommende lokalbefolkning, flotte landskaber samt ikke mindst og en eksotisk centralasiatisk kultur. Der handles stadig i stor stil på farverige markeder overalt i landet, og imamernes bøn gjalder stadig gennem det tidligste morgengry, mens troende muslimer valfarter til de hundredevis af moskéer, der pryder byerne. Tiden har ikke stået stille i Uzbekistan. Men eventyret fra Silkevejens tid lever stadig i bedste velgående i de gamle karavanebyer.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Uzbekistan eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden. Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Uzbekistand rejse.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Uzbekistan

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din drømmerejse til Uzbekistan.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse

Aktiv ferie i Uzbekistan

En rejse til Uzbekistan er en rejse til et relativt ukendt hjørne af Asien. Her venter et møde med endeløs ørken, historiske karavanebyer og smukke moskeer. På en grupperejse med Exodus møder I den venlige lokalbefolkning og får samtidig en masse interessant viden om landets spændende historie fra jeres guide.

Gå til Exodus

Et klik på knappen fører jer til Exodus' hjemmeside, som er på engelsk. Har I brug for hjælp på dansk, kan I til enhver tid kontakte os på 70 12 03 03.

MarcoPolo tilbyder grupperejser gennem det anerkendte, britiske rejsebureau Exodus, der tilbyder flere end 500 rundrejser med engelsktalende guide til alverdens lande. Rejserne foregår i mindre internationale grupper.

Bukhara - Chor Minor - Uzbekistan Bomuldshøst i Uzbekistan

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.