70 12 03 03
Åben:

Rejser til Thailand: Strandferie, shopping og oplevelser

Rejs til Thailand – Østens helt store rejsemål med MarcoPolo.

På en ferie i Thailand får I små, uspolerede paradisøer, hvor dyb tropisk jungle omkranses af de mest fantastiske hvide sandstrande.

Overalt hvor I kommer præger den thailandske kultur omgivelserne. Farverige templer, orangeklædte munke, guldbelagte buddhafigurer og velduftende gadekøkkener vil gøre jeres ferie i Thailand til en oplevelse, I sent vil glemme.

Rejser I til Thailand med MarcoPolo, kan I bo på smukke luksusresorts, i charmerende bambushytter på stranden eller på lækre hoteller. Valget er jeres, og lige meget hvad I vælger, vil den thailandske befolkning tage varmt imod jer.

Thailand i julen
Thailand er det ideelle land at holde juleferie i. Klimaet er perfekt på det tidspunkt af året med masser af sol. Priserne er dog højere i den periode på grund af stor efterspørgsel. Derfor anbefaler vi, at du bestiller i så god tid som muligt.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Thailand eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden. Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Thailand rejse.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Thailand

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din drømmerejse til Thailand.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Supertilbud til Samui og Singapore

Supertilbud til Samui og Singapore

Supertilbud til Samui og Singapore. Nyd ægte boutique luksus på det lækre Akyra Chura Samui, der ligger lige ned til stranden i et stille hjørne af den populære Chaweng Beach. Herefter følger 2 dage fyldt med oplevelser i Singapore.

LÆS MERE

13 dage fra 12.995 kr.

SUPERTILBUD
Aleenta Hua Hin i egen pool villa

Aleenta Hua Hin i egen pool villa

Lad jer forkæle med luksus i egen pool villa på Aleenta Hua Hin Resort & Spa. Hele 10 nætters afslapning i eksklusive omgivelser venter på denne rejse, hvor I også vil blive forkælet med massage for 2.

LÆS MERE

13 dage fra 14.295 kr.

Boutique luksus i Bangkok og på Samui

Boutique luksus i Bangkok og på Samui

Stilfulde og luksuriøse boutique hoteller venter jer på denne rejse til Thailands fascinerende hovedstad Bangkok og palmeøen Koh Samui. I Bangkok bliver I bragt ud i de pulserende gader, hvor I får mulighed for at smage på byens mange gadekøkkener og på Samui venter ren afslapning på det lækre Akyra Chura.

LÆS MERE

13 dage fra 14.995 kr.

Forkælelse på The Sarojin i Khao Lak

Forkælelse på The Sarojin i Khao Lak

The Sarojin er en juvel blandt Thailands mest luksuriøse resorts, og for tredje år i træk vinder af prisen Asiens førende boutique hotel.

LÆS MERE

10 dage fra 14.995 kr.

Familieeventyr til Thailand

Familieeventyr til Thailand

Tag på et ægte familieeventyr i Thailand. Oplev Bangkok som de lokale med offentlige transportmidler. Kom tæt på elefanterne og i luksus safaritelt i Khao Sok nationalparken, inden hele herligheden sluttes af med en afslappende badeferie på det lækre Vijitt Resort på Phuket.

LÆS MERE

15 dage fra 14.995 kr.

Supertilbud til Bangkok og Hua Hin

Supertilbud til Bangkok og Hua Hin

Supertilbud til Bangkok og Hua Hin. Oplev Bangkoks pulserende gader og markeder og få et spændende indblik det lokale thailandske cuisine, inden i fortsætter sydpå til ren forkælelse og afslapning på det lækre Veranda Resort & Spa i Hua Hin.

LÆS MERE

13 dage fra 14.495 kr.

SUPERTILBUD
Forkælelse på The Vijitt Phuket

Forkælelse på The Vijitt Phuket

Leder I efter afslappet luksus i egen villa til en god pris? Så er The Vijitt stedet! Denne 4-stjernede perle ligger på Phukets rolige sydøstkyst. I modsætning til vestkysten af Phuket finder man i området omkring Panwa ikke alverdens restauranter og barer på hvert gadehjørne, her ånder fred og ro, men man kan alligevel forholdsvis hurtig komme til nogle af de mere livlige områder på øen.

LÆS MERE

14 dage fra 14.995 kr.

Bangkok og badeferie på Koh Samui

Bangkok og badeferie på Koh Samui

Oplev Bangkoks pulserende gader og markeder og få et unikt indblik det lokale thailandske cuisine, inden i fortsætter sydpå til en afslappende badeferie på Koh Samui i elegante og luksuriøse omgivelser på det lækre Outrigger Samui Beach Resort.

LÆS MERE

13 dage fra 16.695 kr.

Bangkok og luksus ø-hop

Bangkok og luksus ø-hop

Fra Bangkoks pulserende gader til boutique style barfodsluksus i den Thailandske Golf. Tilbring dagene på de lækre sandstrande under kokospalmerne, nyd solnedgangen over havet og lad jer forkæle på 3 unikke luksus hoteller på de 3 skønne bounty øer Koh Tao, Koh Phangan og Koh Samui.

LÆS MERE

16 dage fra 17.495 kr.

Eventyr og badeferie i Thailand

Eventyr og badeferie i Thailand

Cykeltur i Bangkok, nattog til Chiang Mai, tætte møder med lokale bjergstammer i Mae Kampong, kokkeskole i Chiang Mai og afslappende badeferie på en af Sydthailands lækre strande. Alt dette venter på denne rejse til Thailand.

LÆS MERE

14 dage fra 19.295 kr.

Indokinas perler og tropisk badeferie

Indokinas perler og tropisk badeferie

Oplev tre af Indokinas højdepunkter i kombination med pulserende Bangkok på denne eventyrlige rejse til hele fire forskellige lande. Først er der tid til at gå på opdagelse Bangkok, dernæst udforsker I Laos’ hyggelige kongeby Luang Prabang, inden turen går via Angkor Wat i Cambodia til tropeøen Phu Quoc i Vietnam.

LÆS MERE

14 dage fra 20.695 kr.

Eventyr i Laos og badeferie i Thailand

Eventyr i Laos og badeferie i Thailand

Oplev tre meget forskellige sider af Sydøstasien på denne rejse til Laos og Thailand. Fra Vientiane gennem et af Sydøstasiens smukkeste landskaber til Vang Vieng og videre mod charmerende Luang Prabang inden masser af forkælelse venter jer på en afslappende badeferie i Hua Hin. Bangkok venter som sidste stop inden rejsen går tilbage til Danmark.

LÆS MERE

16 dage fra 19.995 kr.

Familieferie på La Flora i Khao Lak

Familieferie på La Flora i Khao Lak

Tag familien med til det dejlige, prisvindende La Flora Resort & Spa i Khao Lak og nyd en rigtig familieferie i egen 2-værelses villa med jacuzzi. Prisen inkluderer 2 vær. villa, surfkursus og guidet cykeltur, familiemiddag og meget mere.

LÆS MERE

10 dage fra 12.995 kr.

Familieforkælelse i Hua Hin

Familieforkælelse i Hua Hin

Evason er garant for kvaliteten på denne rejse, hvor du fra din egen poolvilla kan nyde dette skønne førsteklasses resort, som ligger direkte på stranden i Pranburi. Og børnene spiser tilmed gratis.

LÆS MERE

15 dage fra 11.995 kr.

Forkælelse på Veranda Resorts

Forkælelse på Veranda Resorts

Tag på en dejlig forkælelserejse til de lækre Veranda Resorts i Chiang Mai og Cha Am – langt væk fra hverdagen! En skøn kombination af landlig idyl og afslapning i tropiske omgivelser.

LÆS MERE

14 dage fra 15.995 kr.

Romantik på La Flora Khao Lak

Romantik på La Flora Khao Lak

Det prisvindende La Flora Resort & Spa er rammen om denne luksuriøse badeferie, hvor I indlogeres i en lækker villa med havudsigt blot et stenkast fra Andamanhavets krystalklare vand. Inkluderet er også en spa-behandling, et madlavningskursus og en lækker middag på stranden.

LÆS MERE

10 dage fra 15.995 kr.

Oplevelsesrejse til Sydthailand

Oplevelsesrejse til Sydthailand

Her venter jer de bedste oplevelser i Andamanhavet fra Krabi, Phi Phi og Phuket på krydstogt i traditionelt sejlskib og afslutning hos elefanterne dybt inde Khao Soks jungle.

LÆS MERE

15 dage fra 21.395 kr.

Fra River Kwai og Khao Yai til Hua Hin

Fra River Kwai og Khao Yai til Hua Hin

Fra Bangkoks pulserende liv går rejsen gennem det centrale Thailands landlige omgivelser til River Kwai og Thailands ældste nationalpark, Khao Yai, inden I slutter med en afslappende badeferie på det lækre Veranda Resort i Hua Hin.

LÆS MERE

15 dage fra 21.995 kr.

Gennem Indokina på cykel

Gennem Indokina på cykel

GRUPPEREJSE MED GUIDE. En fantastisk 17 dages cykeltur med start i Thailand gennem hjertet af Indokina inkl. Cambodia til Ho Chi Minh City i Vietnam.

LÆS MERE

17 dage fra 21.995 kr.

Det Ukendte Nordthailand

Det Ukendte Nordthailand

Dette er rejsen for dem, der ønsker at opleve det uspolerede Thailand og få et tæt indblik i landets rige traditioner og kulturer – alt sammen krydret med overnatning på små hyggelige boutique- hoteller, der emmer af ægte thai-stemning.

LÆS MERE

13 dage fra 23.995 kr.

Grupperejser til Thailand

Oplev Thailand i kombination med for eksempel Cambodia eller Laos på en af Exodus' mange spændende grupperejser. Her venter der både smukke sandstrande, dyb jungle, en spændende kultur og en imødekommende lokalbefolkning. Se de mange muligheder på Exodus' hjemmeside.

Gå til Exodus

Et klik på knappen fører jer til Exodus' hjemmeside, som er på engelsk. Har I brug for hjælp på dansk, kan I til enhver tid kontakte os på 70 12 03 03.

MarcoPolo tilbyder grupperejser gennem det anerkendte, britiske rejsebureau Exodus, der tilbyder flere end 500 rundrejser med engelsktalende guide til alverdens lande. Rejserne foregår i mindre internationale grupper.

Thailand strand BKKSGN 032

Oplevelser i Thailand

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Thailand.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Luksus på La Flora Khao Lak

Luksus på La Flora Khao Lak

Forlæng jeres rejse til Thailand med en luksustur til Khao Lak ved en af Thailands bedste strande. Det prisvindende La Flora Resort & Spa danner rammen om den perfekte badeferie, hvor man blot kan slappe af og nyde de tropiske omgivelser og stedets formidable service og høje standard.

LÆS MERE

6 dage fra 3.395 kr.

Det ukendte Thailand i egen villa

Det ukendte Thailand i egen villa

Er I til landlig idyl, uendelige rismarker og landsbyer med liv og atmosfære, er det nordøstlige Thailand et rent slaraffenland. I bor fire nætter i en luksuriøs villa i et af Thailands mindst turistede områder. Oplev den lokale kultur, udforsk det lokale køkken og kør ture i de skønne omgivelser.

LÆS MERE

5 dage fra 3.325 kr.

Landlig idyl og forkælelse ved Chiang Mai

Landlig idyl og forkælelse ved Chiang Mai

Slip langt væk fra hverdagen og lad jer forkæle på det lækre Veranda Resort The High i Chiang Mai. Her venter en skøn kombination af landlig idyl med grønne rismarker, smukke bjerglandskaber samt rig kultur og afslapning i lækre, tropiske omgivelser.

LÆS MERE

5 dage fra 3.625 kr.

Storslåede oplevelser ved Sukhothai

Storslåede oplevelser ved Sukhothai

På denne tur får I et indblik i gammel thailandsk kultur, når I besøger Sukhothai, landets første hovedstad, med alle dens enorme tempelbygninger, stupaer og buddhastatuer. I får mulighed for at opleve de lokales hverdag gennem aktiviteter såsom plantning af ris, cykelture og besøg på en lokal skole.

LÆS MERE

3 dage fra 3.695 kr.

Krydstogt på Andamanhavet

Krydstogt på Andamanhavet

Oplev det bedste af Andamanhavet i det smukke, traditionelle sejlskib Suwan Macha. Skibet har kun plads til 10 passagerer, hvilket sikrer en rolig og personlig stemning. Der er alle muligheder for afslapning i solen om bord, mens I sejler fra Phuket via Phang Nga og Krabi til Koh Phi Phi.

LÆS MERE

4 dage fra 6.895 kr.

Oplev Nordthailand på cykel fra Chiang Mai

Oplev Nordthailand på cykel fra Chiang Mai

I skal ikke langt ud af Chiang Mai, før det tynder ud i turisterne og I har det hele for jer selv. Dette er ikke mindst sandt, hvis I skifter bilen ud med cyklen og begiver jer på en guidet cykeltur ad de mange små bagveje, der forbinder afsidesliggende landsbyer i de frugtbare dale. På cyklen kommer I helt tæt på de landskaber, I kører igennem, og I vil opleve sider af Thailand, der kun er få turister forundt.

LÆS MERE

2 dage fra 2.695 kr.

Et andet Bangkok

Et andet Bangkok

På denne tur bevæger I jer væk fra turismestrømmen og ind i hjertet af Bangkok. Lad jeres guide fører jer gennem China Towns livlige gader, oplev livet langs byens kanaler og afslut ved det atmosfærefyldte Morgengryens Tempel.

LÆS MERE

½ dag fra 510 kr.

Kajaktur på Phang Nga-bugten

Kajaktur på Phang Nga-bugten

På denne heldagstur skal I opleve de smukke klippeformationer omkring Phang Nga-bugten i motorbåd og kajak. Når mørket falder på, oplyses det smukke landskab af funklende stjerner og ildfluer.

LÆS MERE

1 dag fra 1.175 kr.

Luksus på Koh Samui

Luksus på Koh Samui

Forkæl jer selv med en luksuriøs badeferie på det femstjernede Anantara Lawana på Koh Samui. Slap af på den nordlige del af den populære Chaweng Beach – en perfekt afslutning på en rundrejse i Thailand eller blot ren badeferie.

LÆS MERE

6 dage fra 3.325 kr.

Flodkrydstogt til Ayutthaya

Flodkrydstogt til Ayutthaya

Nord for Bangkok ligger Thailands tidligere hovedstad, Ayutthaya. I sejler ad floden fra Bangkok til Ayutthaya ombord på et ombygget træskib, hvor I også overnatter i atmosfærefyldte omgivelser.

LÆS MERE

2 dage fra 2.195 kr.

Egen pool-suite på Koh Phangan

Egen pool-suite på Koh Phangan

Det lækre Anantara Rasananda Koh Phangan Villa Resort & Spa danner her rammen om en tropisk og eksotisk badeferie på øen Koh Phangan ved Koh Samui. Bo i egen pool suite, og nyd de smukke omgivelser og ikke mindst den 5-stjernede luksus.

LÆS MERE

6 dage fra 4.695 kr.

På eventyr til floden Kwai og Khao Yai

På eventyr til floden Kwai og Khao Yai

Oplev det centrale Thailands helt store højdepunkter på denne 6-dages tur til den berømte bro over floden Kwai og Thailands ældste nationalpark Khao Yai. Undervejs bliver der også rig mulighed for at opleve det historiske Thailand samt nutidens traditionelle landsbyliv.

LÆS MERE

6 dage fra 9.995 kr.

Jungleeventyr i Khao Sok

Jungleeventyr i Khao Sok

Ikke langt fra Thailands lækre tropestrande findes en hel anden verden. En verden af uberørt jungle, hvor lyden af fuglekvidder og gibbonabernes melodiske sang gjalder gennem morgenluften. På denne tur bor I to forskellige steder i Khao Sok-nationalparken.

LÆS MERE

3 dage fra 3.195 kr.

Historiske Ayutthaya på cykel

Historiske Ayutthaya på cykel

Oplev det historiske Ayutthaya og kongepaladset i Bang Pa-In på den bedst tænkelige måde: På cykel. På denne måde oplever I ikke blot ruinerne af Thailands tidligere hovedstad. I kommer også tæt på dagliglivet på landet i Thailand.

LÆS MERE
Rejsetype: Aktiv ferie, Historie

1 dag fra 635 kr.

Eventyr på Mekongfloden

Eventyr på Mekongfloden

Mekong-floden flyder roligt igennem Sydøstasien, og et cruise på denne mægtige flod er en spændende og komfortabel måde at kombinere rejser i det nordlige Thailand med eventyr i det uturistede Laos.

LÆS MERE

3 dage fra 5.350 kr.

Homestay nær Bangkok

Homestay nær Bangkok

Uden for Bangkok byder familien Fragrajang velkommen i deres private hjem. Huset er en traditionel teaktræbygning fyldt med charme, og I føler jer lynhurtigt som en del af familien. Brug dagene sammen med familien, udforsk det lokale morgenmarked, og kast jer ud i thailandsk kogekunst under kyndig vejledning.

LÆS MERE

3 dage fra 2.195 kr.

Blandt elefanter i Khao Sok National Park

Blandt elefanter i Khao Sok National Park

Khao Sok National Park rummer bl.a. nogle af Thailands sidste vilde elefanter, tigre og gibbonaber. Midt i junglen ligger det komfortable resort, Elephant Hills, med en forrygende placering mellem høje træer og dramatiske regnskovsdækkede bjerge.

LÆS MERE

3 dage fra 2.895 kr.

Morgen hos munkene i Chiang Mai

Morgen hos munkene i Chiang Mai

Med sine omkring 300 templer er Chiang Mai en vigtig religiøs højborg i Thailand. Dette oplever I helt konkret i det tidlige morgengry, når munke i safranfarvede dragter siver ud gennem tempelportene.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser

½ dag fra 420 kr.

Ægte thai-stemning på Tamarind Village

Ægte thai-stemning på Tamarind Village

I får en fantastisk hoteloplevelse på Tamarind Village med denne pakke, der inkluderer tre nætter i deluxe-værelse, daglig morgenmad, spabehandling, en middag og en guidet halvdagsudflugt i cykelrichaw.

LÆS MERE

4 dage fra 2.395 kr.

Egen pool-villa i Hua Hin

Egen pool-villa i Hua Hin

Forlæng jeres rejse til Thailand med et luksuriøst ophold i egen pool-villa på det lækre Evason Hua Hin. Forkæl jer selv med spa-behandlinger, afslapning ved pool og nyd solen og den dejlige strand i Pranburi blot 30 km syd for Hua Hin.

LÆS MERE

6 dage fra 4.295 kr.

Forkælelse på Veranda Resort Hua Hin

Forkælelse på Veranda Resort Hua Hin

Lad jer forkæle på det lækre Veranda Resort & Spa Hua Hin/Cha Am. Her venter 8 dage i luksuriøse omgivelser og ikke mindst en romantisk middag for 2 på stranden og massage i privat rum i hotellets spa.

LÆS MERE

8 dage fra 3.995 kr.

Grand Palace og morgenmesse i Wat Pho

Grand Palace og morgenmesse i Wat Pho

For jer, der har lyst til at stå tidligt op, venter en helt fantastisk morgenstund i to af Bangkoks kendte templer, Grand Palace og Wat Pho.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser

3 timer fra 475 kr.

Egen pool-villa på Koh Phangan

Egen pool-villa på Koh Phangan

Forkæl jer selv med et ophold i egen pool villa på det lækre Kupu Kupu Phangan – den perfekte afslutning på en oplevelsesrig rundrejse i Thailand.

LÆS MERE

6 dage fra 3.565 kr.

Khum Lanna - Livet på landet

Khum Lanna - Livet på landet

Læg det travle byliv bag jer og oplev en helt anden side af Thailand, hvor tiden følger årstidernes skiften, og afgrøderne på marken er omdrejningspunktet for livet i de lokale landsbyer. Den lille landsby Khum Lanna ligger i smukke, landlige omgivelser nord for Chiang Mai.

LÆS MERE

2 dage fra 1.385 kr.

Bangkok rundt med offentlig transport

Bangkok rundt med offentlig transport

Bangkok har en bred vifte af farverige offentlige transportmidler. Alle giver de et godt indtryk af hverdagslivet i millionbyen, og gør turene mellem Bangkoks seværdigheder til en stor del af oplevelsen. Tag med på en forrygende – og miljøvenlig – tur gennem Bangkoks seværdigheder.

LÆS MERE

1 dag fra 500 kr.

Forkælelse på Sarojin Khao Lak

Forkælelse på Sarojin Khao Lak

Forlæng jeres rejse til Thailand med et ophold i luksuriøse omgivelser på det dejlige Sarojin Khao Lak. Tilbring 5 nætter på The Sarojin, der er en juvel blandt Thailands mest luksuriøse resorts og tre år i træk vinder af prisen ”Asiens førende boutique-hotel”.

LÆS MERE

6 dage fra 4.695 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.
Hvad siger kunderne?
Anni & Ole Petersen

Vietnam og Thailand

Anni & Ole Petersen, Sommer 2014

"Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter."

Mange rejser

Uffe & Marian Mathiesen, Fra 1994 til i dag

"Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!"

Uffe & Marian Mathiesen
Christine Skov & Mads Koch

Bali

Christine Skov & Mads Koch, Sommer 2014

"Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen. "

Bestil tilbud