Thailand

Rejser til Thailand: Strandferie, shopping og gastronomi

Thailands tropestrande er det perfekte sted at komme helt ned i gear. Strandene er fantastiske, og de mange lækre luksusresorts er blandt de bedste i Asien. Men Thailand har meget mere at byde på. Overalt i landet glimter farvestrålende templer i den stærke tropesol, og orangeklædte munke ofrer til forgyldte Buddha-statuer. På de utallige lokale markeder breder duften fra gadekøkkener sig, mens der handles i små boder. En helt anden verden venter i Bangkok, hvor 1000-vis af butikker lokker med shopping i verdensklasse, og dagene kan afsluttes med en drink på toppen af en skyskraber med en fantastisk udsigt over byens mylder. Thailand har noget for alle, og det er let at slippe væk fra de mest turistede områder, hvis du ønsker det. Hvilket Thailand drømmer du om at opleve?

Thailand i julen

Thailand er det ideelle sted at holde juleferie. Klimaet er perfekt på det tidspunkt af året. Priserne er dog højere i den periode på grund af stor efterspørgsel. Derfor anbefaler vi, at du bestiller i så god tid som muligt.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Aktiv ferie i Thailand

Oplev Thailand i kombination med for eksempel Cambodia eller Laos på en af Exodus’ mange spændende grupperejser. Her venter der både smukke sandstrande, dyb jungle, en spændende kultur og en imødekommende lokalbefolkning. Se de mange muligheder på Exodus’ hjemmeside.

Gå til Exodus

Snak Thailand med os - tættere på dit eventyr

Pernille Heivert deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel