70120303
Åben:

Rejser til Nepal: Fra Himalayas bjergtoppe til frodige dale og smukke templer

Rejs til Nepal og oplev vild natur, eksotisk arkitektur og en farverig lokal kultur. De dramatiske og smukke Himalayabjerge fylder en stor del af landskabet, bortset fra længst mod syd, hvor lavlandet byder på rismarker, små landsbyer og dybe skove med tigre, næsehorn og elefanter. Mod nord derimod rejser Mount Everest og de øvrige bjerge sig mod himlen. Vinden er frisk, og landskabet er prydet af gletsjere, brusende floder, små landsbyer med hvidkalkede klostre og fantastiske skove med rododendron, fyrretræer og magnoliatræer.

Hovedstaden Kathmandu er en af Asiens mest spændende og farverige byer. Her kan du besøge paladser med smukke træudskæringer, følge pilgrimmene til storslåede helligdomme og shoppe i små lokale butikker i den gamle bydels kringelkroge. Besøg også de øvrige historiske byer i Kathmandu-dalen, der alle byder på prægtig arkitektur og et gadeliv, der ikke synes at have ændret sig meget i århundreder.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 12 03 03, eller send en rejseforespørgsel og få et tilbud på en skræddersyet rejse til Nepal.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Nepal

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Nepal.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Det bedste af Nepal

Det bedste af Nepal

Nepal har den perfekte kombination af eksotiske templer, forrygende natur, rigt dyreliv og en gæstfri befolkning. Du oplever det hele på denne rejse til Kathmandu-dalens gamle kongebyer, nationalparken Chitwan og den hyggelige by Pokhara for foden af Himalaya. Rejsen foregår med privatchauffør og private guider, og du overnatter undervejs på udvalgte hoteller fyldt med karakter.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

12 dage fra 24.995 kr.

Nyhed

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.