70 12 03 03
Åben:

Rejser til Nepal: Fra Himalayes bjergtoppe til frodige dale og rismarker

Rejs til Nepal – verdens mest bjergrige land. De dramatiske og smukke Himalaya-bjerge fylder det meste af landskabet, bortset fra længst mod syd, hvor jungler med tigre og elefanter og grønne risterrasser skyder frem. Det sjældne indiske næsehorn kan man også spotte her, hvis man er heldig. På grænsen mellem Kina og Nepal ligger verdens højeste bjerg, Mount Everest, og troner mod himmelen. Vinden er kold og frisk, og landskabet er strøet med gletsjere og brusende floder og fantastiske skove med rododendron, fyrretræer og magnoliatræer.

Hovedstaden Kathmandu er en af Asiens mest spændende og farverige byer. Her er det muligt at besøge det gamle kongepalads med sine flotte træudskæringer. Rundt om paladset ligger små hyggelige gader fyldt med butikker og farverige templer. I Kathmandu er der altid mulighed for en god handel. Besøg også det smukke buddhistiske tempel Swayambunath, hvor aber som regel holder til, eller det største hinduistiske tempel i Kathmandu-dalen, Pashupatinah.

Nepal er et land for vandrere. Det er næsten kun muligt at komme rundt på gå-ben, og landsbyerne er alle forbundet med et stort netværk af stier.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller ferie@marcopolo.dk og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Nepal eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden. Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Nepal rejse.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Nepal

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Nepal.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.
Bestil tilbud