70120303
Åben:

Rejser til Borneo: Orangutanger, hovedjægere og fantastisk strand

Rejs med MarcoPolo på eventyr til Borneo. Her finder I blandt andet regnskove, næseaber, elefanter, orangutanger, krokodiller, høje bjerge og efterkommere af de frygtede hovedjægere. Men her venter også lange hvide sandstrande og nogle af verdens smukkeste koralrev, hvor havskildpadder, djævlerokker, hammerhajer og farverige fisk holder til. Det hele fuldendes af den venlige lokalbefolkning, der byder jer velkommen til deres smukke ø.

Sabah eller Sarawak?

Den nordlige provins Sabah er perfekt for natur- og dyreelskere, og strandene er blandt de bedste på Borneo. Den sydlige provins Sarawak derimod byder på øens hyggeligste by Kuching, store naturoplevelser i Bako og Mulu, Damai Beach samt muligheden for at møde iban-folket i deres langshuse. Så er tiden til det, er det i høj grad værd at besøge både Sabah og Sarawak.

Hvornår skal man rejse til Borneo?

Borneo er spændende hele året, men der er forskel på klimaet rundt om på den store ø. Sarawak har tørtid i vores sommermåneder. Mens Sabah typisk får mindst regn i årets første fem måneder.

Udforsk denne side og se alle MarcoPolos rejser til Borneo. Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Borneo rejse.

Kom til gratis rejseforedrag om Borneo – læs mere her.

Områder i Malaysia

MarcoPolos forslag:
Rejser til Borneo

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Borneo.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Borneo badeferie og Singapore

Borneo badeferie og Singapore

Nyd shopping og gastronomi i verdensklasse i Singapore, og lad dig forkæle i eksotiske omgivelser i egen villa på en lille ø ud for Borneo.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie

13 dage fra 14.995 kr.

Kampagne
Borneo deluxe

Borneo deluxe

Oplev Borneos rige dyreliv fra egen villa på en lodge dybt inde i junglen efterfulgt af tropisk badeferie på et eksklusivt resort helt ned til stranden på Gaya Island. Rejsen slutter med shopping og eksotisk gadeliv i Singapore.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Strandferie

13 dage fra 30.995 kr.

Eventyrlige Borneo

Eventyrlige Borneo

I vandrer i Borneos mangroveskov og snorkler på koralrev. I kigger også efter orangutanger i fri natur og sejler ind i en af verdens ældste regnskove på denne rejse til Sabah på Borneo.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser

14 dage fra 20.995 kr.

Nyt program
Borneos regnskove og tropeøer

Borneos regnskove og tropeøer

Borneos frodige regnskove og paradisiske tropøer venter på dette ultimative eventyr til Sabah. Fra Kota Kinabalu går turen til afsidesliggende Sandakan, og videre ind i regnskoven ved Sukau, der er særdeles rig på dyreliv. Fra Sukau venter endnu et jungleeventyr i Borneos ældste regnskov, Danum Valley inden rejsen afsluttes med en luksuriøs badeferie på tropeøen Gaya Island.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Strandferie

16 dage fra 27.495 kr.

Den store Borneo Rundrejse

Den store Borneo Rundrejse

På denne rundrejse til Borneo venter det bedste af, hvad de 2 delstater Sarawak og Sabah kan tilbyde. Fra Ibanfolket og langhuse til orangutanger i Borneos regnskov. Alt sammen afsluttes med en luksuriøs badeferie og krydres med et oplevelsesrigt ophold i Singapore på udrejsen.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Storby, Strandferie

18 dage fra 25.495 kr.

Borneo og eventyr i Sarawak

Borneo og eventyr i Sarawak

Oplev Borneo og Sarawak. På denne rejse til Borneo besøger du blandt andet et orangutang-center, kigger efter dyr langs floderne, og møder iban-folket i deres traditionelle langhuse. Rejsen fuldendes med storbyferie i Kuala Lumpur.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie

18 dage fra 19.995 kr.

Nyt program

Oplevelser på Borneo

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser på Borneo.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Ibanfolket og orangutanger

Ibanfolket og orangutanger

Besøg iban-langhuset Nanga Sumpa, som nås efter en eventyrlig sejlads gennem Borneos jungle. Her udforsker du regnskoven til fods, fisker i floden og får indsigt i iban-folkets kultur. På turen tilbage til Kuching besøges Semengoh Orangutangcenter, hvor du kommer tæt på de charmerende dyr.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

3 dage fra 3.655 kr.

Brunei – oliestaten på Borneo

Brunei – oliestaten på Borneo

Det lille, stenrige sultanat både på dybe regnskove og et rigt dyreliv, men hovedstaden Bandar Seri Begawan er som en helt anden verden. Byens brede boulevarder er ufatteligt rene, de officielle bygninger er intet mindre end imponerende, og moskéerne er som taget ud af 1001 nats eventyr.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Storby

3 dage fra 1.855 kr.

Sarawak Cultural Village

Sarawak Cultural Village

Dette 17-hektar store område beliggende for foden af legendariske Mount Santubong, frontfigur i det Sydkinesiske Hav, tilbyder en fremragende introduktion til Sarawak og den oprindelige befolknings kultur og livsstil. En typisk Sarawakian har varme, og gæstfriheden venter jer her.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser

1/2 dag fra 460 kr.

Afslapning på Damai Beach

Afslapning på Damai Beach

På Damai Beach Resort kan I slappe af og tage en dukkert i det sydkinesiske Hav, grave fødderne ned i det bløde hvide sand eller nyde udsigten fra jeres balkon. I kan også udfordre jer selv med en trekkingtur ad junglestierne til toppen af Mount Santubong.

LÆS MERE
Rejsetype: Strandferie

4 dage fra 1.195 kr.

Ibanfolket og Enseluai-vandfald

Ibanfolket og Enseluai-vandfald

I drager ud på et spændende eventyr til iban-landsbyen Nanga Sumpa, hvor når I besøger landsbyens gæstfrie beboere, der vil indvie jer I deres kultur og traditioner og ikke mindst den smukke natur, der omgiver deres samfund.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser

3 dage fra 3.280 kr.

Rungus-folkets langhuse

Rungus-folkets langhuse

I Rungus skal I besøge Rungus-folket, der lever i et af de traditionelle langhuse, der er så karakteristiske for Borneo. På langhusets brede veranda – kaldet »raui« – møder I landsbyens beboere, der gerne fortæller om deres farverige kultur og livet i regnskoven.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser

1 dag fra 775 kr.

Tropisk luksus på Gaya Island

Tropisk luksus på Gaya Island

Slut rejsen rundt på Borneo af med en luksuriøs badeferie i tropiske omgivelser på den eksotiske ø Gaya Island ud for Kota Kinabalu. Et sandt tropisk paradis omgivet af det safirgrønne vand og farverige koralrev.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Strandferie

4 dage fra 3.145 kr.

Bako National Park

Bako National Park

Bako Nationalpark er en af de mest besøgte i Sarawak. Parken ligger på den yderste del af en stor halvø og er på tre sider omgivet af Det Sydkinesiske Hav. Her findes syv komplette biotoper og et mangfoldigt plante- og dyreliv.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser

2 dage fra 1.085 kr.

Borneos ældste regnskov Danum Valley

Borneos ældste regnskov Danum Valley

Oplev den ældste regnskov på Borneo. I bor på den lækre Borneo Rainforest Lodge og kommer til både at opleve regnskoven på vandreture, fra trætoppene på den imponerende “canopy walk” og også efter mørkets frembrud på et “nat-safari”.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser

3 dage fra 5.890 kr.

Varme kilder og Kinabalu National Park

Varme kilder og Kinabalu National Park

Oplev de varme kilder ved Poring Hot Springs kombineret med et ophold i den verdensberømte Kinabalu National Park, hvor mere end 280 forskellige fuglearter sammen med 26 rhodondendron-sorter og ikke færre end 1.200 orkidé-arter trives.

LÆS MERE
Rejsetype: Naturoplevelser, Verdensarv

2 dage fra 2.135 kr.

Velkommen til Kuching

Velkommen til Kuching

Kuching er Sarawaks hovedstad og Malaysias syvende største by. På trods af sin størrelse er byen meget charmerende. Den ligger smukt ned til floden, og langs flodpromenaden hersker der altid liv og leben. Atmosfæren er afslappet, og shoppingsmulighederne er gode.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Storby

3 dage fra 1.250 kr.

Til tops på Mount Kinabalu

Til tops på Mount Kinabalu

På denne tur bestiger I Mount Kinabalu, Sydøstasiens højeste bjerg på 4.101 meter. I vandrer gennem fire klimabælter med meget forskellig vegetation. Fra den frodige regnskov til I ender på topppen med nøgne klipper. I belønnes for jeres fysiske indsats med den smukke solopgang over Borneo.

LÆS MERE
Rejsetype: Naturoplevelser

3 dage fra 3.875 kr.

Oplev de imponerende grotter i Mulu

Oplev de imponerende grotter i Mulu

Mulu ligger lidt isoleret i det nordøstlige hjørne af Sarawak i Gunung Mulu Nationalparken. Mulu er mest kendt for sine grotter, idet området har verdens største kalkstens-grottesystem. Ved solnedgang kan I være heldige at opleve, når millioner af flagermus forlader deres skjul i deres søgen efter føde.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser

3 dage fra 1.950 kr.

6 dages safari i Sabah

6 dages safari i Sabah

Oplev Borneos fantastiske natur og unikke dyreliv på denne uforglemmelige 6 dagestur i Sabah.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser

6 dage fra 12.295 kr.

Eksotisk luksus på Bunga Raya

Eksotisk luksus på Bunga Raya

Afslut rundrejsen på Borneo i eksotiske og luksuriøse omgivelser på det lækre Bunga Raya på Gaya Island. Her venter et tropisk paradis med kridhvid sandstrand, krystalklart vand og smukke og farverige koraller under havets overflade.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Strandferie

4 dage fra 3.995 kr.

Underområder i Borneo

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.