Malaysia

Rejser til Malaysia: Fra Borneos orangutanger til storbysus i Kuala Lumpur

Rejs med MarcoPolo på eventyr til Malaysia. Her finder I blandt andet regnskove, næseaber, elefanter, orangutanger, krokodiller, høje bjerge og efterkommere af de frygtede hovedjægere. Men her venter også lange hvide sandstrande og nogle af verdens smukkeste koralrev, hvor havskildpadder, djævlerokker, hammerhajer og farverige fisk holder til. Så udforsk dette eksotiske paradis, hvor den venlige lokalbefolkning vil byde jer varmt velkommen.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Aktiv ferie i Malaysia

Exodus’ grupperejser til Malaysia er centreret om magiske Borneo, som byder på aktiviteter og oplevelser for alle aldre. Tag for eksempel familien med på en grupperejse med dyreliv, strande og smuk natur. Eller hvad med en mere udfordrende rejse, hvor I udforsker Borneos natur til fods?

Gå til Exodus

Rejseforedrag om Borneo

Drømmer du om at opleve Borneos rige natur, spændende kulturer og fantastiske dyreliv? Så kom til foredrag og hør om de mange muligheder på verdens 3. største ø. I løbet af aftenen får du også svar på en masse praktiske spørgsmål om at rejse på Borneo.

Læs mere

Snak Malaysia med os - tættere på dit eventyr

Bettina Toldbod deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel